Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2010, 00:11   #39
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

Cytuj:
Co do Flashowego Klienta to lepiej się nie wypowiadać , CipSoft dalej nie widzi że robi złe update i próbuje na siłę przyciągnąć nowych gracz, bezskutecznie jak widać. Każdy , kto będzie miał wybór między nowymi "animacjami" na flashowym kliencie a sensowną grą 3D wybierze to drugie , bowiem I grafika lepsza a i grywalność także.
Złe update? Klient we flashu, wszystko jakby od nowa to najlepsza rzecz jaką Cipsoft zrobi od stworzenia tibii. Wszystko bardziej przejrzyste i ładniejsze. W końcu robią coś, co zrobić powinno już być zrobione, w końcu idą do przodu co wpłynie na nowych graczy. A animacje we flashu mogą wyglądać naprawdę świetnie. Nie robią tibii w 3d ! Nadal będzie to ta stara gra w 2d tylko lepiej przedstawiona.

Cytuj:
Jak dla mnie Tibia 2D bez nowych dodatków była dużo lepsza od gier 3D typu Metin2,WoW,MU Online,Silkroad itp , bowiem był ten nieosiągalny w żadnej grze klimat.
W WoWie nie ma klimatu ? Gdybym nie opierał się o biurko pisząc tego posta, zapewne spadłbym pod nie ze śmiechu. Zapewne nawet nie próbowałeś grać w Warcrafta, a masz najwięcej do powiedzenia na ten temat. Chyba że priv z ratami x50

Cytuj:
Teraz gdybym miał wybierać między grą 2D z dodatkami animacji a grą 3D wolę grę 3D z oczywistych powodów.
Jak większość ludzi, świat gier idzie do przodu. Wiadomo że 3d>2d

Cytuj:
Uważasz że Tibia robi dobre update i przyciąga/przyciągnie nowe osoby? No chyba żartujesz albo się nieźle zjarałeś. Wystarczy popatrzeć na te 2 lata przez które nie grałem. Gdy odchodziłem z Tibii , liczba graczy w normalny dzień o 19-20h czasu Polskiego wskazywała około 50-55 tys graczy , teraz jest to ledwie 30tys czyli połowę mniej , co chyba jest gorszym wynikiem , prawda?
Wielu ludzi zrezygnowało z gry przez boty i dzieciarnie. Dużo ludzi wybrało nowsze i lepsze gry tak samo jak wielu ludzi dorosło i po prostu skończyli z grą na rzecz życia, lub po prostu ta gra się im znudziła. A najmniej ludzi odeszło z powodu updatów i tego jestem pewien. Zawsze przed updatem jest płacz na forach, że nie będą grać, a Ci co najbardziej płaczą i tak najwięcej grają.

Cytuj:
Rozumiem że jest wybór między nowym a starym klientem , jednak CipSoft zapewne kilka miesięcy po wprowadzeniu go zostawi tylko ten nowy z racji komercji.
I bardzo dobrze, wiadomo że zostawią to co będzie lepsze. A lepszy będzie klient we flashu. Sam sobie zagram, żeby tylko zobaczyć jak to wygląda.

Od siebie dodam, że to świetny ruch Cipsoftu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline