Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2010, 09:21   #19523
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mateuz Pokaż post
Owszem, rle z bloku grali na Kyrze(crugery), troche gra na Harmonii z nich teraz, I paru na Arcanii/Elysii
HOOOLSY z harmonii na stadionie i ustawkach tez maja strefe non pvp?

btw po co ktos mialby zapraszac Cie na meeting? jezeli jeszcze na zadnym nie byles a po 20 postach mowiacych o tym ze chcesz sie spotkac na rl widac ze bardzo chcialbys byc na jakis zaproszony (jakis kompleks?) jest to miejsce gdzie sie rozmawia i pije, ewentualnie gdy ja organizuje odwrotna kolejnosc.
A o czym rozmawiac z kims kto sam nie wie co pisze? miales juz nie zagladac na to forum a po dluzeszej przerwie wchodze i widze ze co 2 post jest twoj, miales rozpierdolic furore i boterow a po X miesiacach dzialania nie zabiles mi nawet 1 chara? placzesz ze z serwa wyjebal Cie imargam a w kolejnym ze to bylem ja i jestem taki evul pa chociaz na tibii widzialem Cie ze 3 x w pz,
na meeting to Ty powiniennes pojechac ale z grupa ktora cierpi na pewne zaburzenie nazywane rozdwojeniem jazni,
moze warto zaczac sie leczyc? moze strefe na stadionie pomyliles i wyszedles za linie non pvp, po glowie dostales i tak Ci juz zostalo?
Smerfu jest offline   Odpowiedz z Cytatem