Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu
HOOOLSY z harmonii na stadionie i ustawkach tez maja strefe non pvp?
btw po co ktos mialby zapraszac Cie na meeting? jezeli jeszcze na zadnym nie byles a po 20 postach mowiacych o tym ze chcesz sie spotkac na rl widac ze bardzo chcialbys byc na jakis zaproszony (jakis kompleks?) jest to miejsce gdzie sie rozmawia i pije, ewentualnie gdy ja organizuje odwrotna kolejnosc.
A o czym rozmawiac z kims kto sam nie wie co pisze? miales juz nie zagladac na to forum a po dluzeszej przerwie wchodze i widze ze co 2 post jest twoj, miales rozpierdolic furore i boterow a po X miesiacach dzialania nie zabiles mi nawet 1 chara? placzesz ze z serwa wyjebal Cie imargam a w kolejnym ze to bylem ja i jestem taki evul pa chociaz na tibii widzialem Cie ze 3 x w pz,
na meeting to Ty powiniennes pojechac ale z grupa ktora cierpi na pewne zaburzenie nazywane rozdwojeniem jazni,
moze warto zaczac sie leczyc? moze strefe na stadionie pomyliles i wyszedles za linie non pvp, po glowie dostales i tak Ci juz zostalo?
|
Ad.1 Smerfu, miales hacka czy co? Ze nagle odkopujesz moje posty z przed paru stron i wyskakujesz z ryjem?

Moj ostatni post to 26 pazdziernika, czyli od 5 dni nie pisalem tu nic bo z tym skonczylem.
Ad.2 Meeting...taaak.... ekhm, co do meetingu, czesto jestem w Poznaniu, a z tego co wiem pare osob tu gra z tego miasta, wiec czemu niemialbym wyskoczyc na piwo i normalnie/na poziomie porozmawiac w rl z Diabllordem czy z kims innym?
Czy masz cos przeciwko temu, boisz sie czegos?
Ad.3 Nie obchodzi mnie ani troche, czy ubilismy(czy nie ubilismy) TOBIE chara czy jakiemus tam innemu z Furory, nie intererere mnie to.
Ad.4
Ogol brode.
Ad.5 Słońce jest żółte, trawa zielona, powtarzaj
elo