Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2010, 12:10   #314
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Tak, chronologicznie.

Kiedyś miałem między butami, a ringiem Spirit's Visage, potem jeszcze jakiś inny twór, którego nazwy zapomniałem, ale nie potrafiłem się jakoś w tym odnaleźć. Mój styl gry wampirkiem ma sporo zapożyczeń z czasów jak grałem Ryze, tzn. maksymalny nuke w ciągu ułamka sekundy, odczekać (i przeżyć - tu przychodzi z pomocą Zhonya) do zejścia cooldownów i znów ten sam nuke - mało kto przeżywa. Nie mam cierpliwości na mozolne zbijanie życia i atak z zaskoczenia - lubię wpaść, rzucić co mam, pozwolić przeciwnikowi myśleć, że już mnie ma i zrobić mu psikusa Zhonyą. Może nie zawsze jest to optymalne rozwiązanie, ale jakoś granie inaczej nie sprawia mi frajdy.

Zhonya jest dość droga, ale ja bardzo lubię w early game postawić wszystko na jedną kartę (albo ja, albo przeciwnik zginie, czasem to kwestia kilku punktów życia), dzięki czemu, albo na 10lvl jestem sfeedowany i mam kasy na dużo, albo jestem niedofeedowany i bez poświęcenia kilku minut na farmę będzie ciężko. Ot, taki mały hazardzik.

Na stacki z E nie zwracam zbytnio uwagi. Skilla używam półautomatycznie równocześnie z Q, czyli jeśli ssam z kogoś życie to jednocześnie zawsze częstuje go też obrażeniami z E. Szczególnie fajne jest, gdy mając już trochę AP używa się tego będąc pośród gromady wrogów (~300-500 dmg we wszystkich, co 4 sekundy, za bodajże 100 hp).

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem