Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2010, 00:29   #14623
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Pierwszy raz zetkniecie z anime mialem podczas kinowej wersji Spirited Away. Wczesniej bylem strasznym hejterem tego typu kreski (nie liczac pokemonow oczywiscie haha). Aktualnie mam na swoim koncie obejrzane te najpopularniejsze typu bleach, naruto, db. Calkowicie przypadkowo wpadl mi tytul Death Note. Ktore okazalo sie byc najbardziej wciagajacym anime jakie do tej pory ogladalem (szybko rozwijajaca sie akcja). Dobry rowniez okazal sie byc Berserk. Niestety anime konczy sie prawie na poczatku mangi. Kolezanka doradzala mi Clannad jednakze nie moge sie wzmoc do ogladania tego i poprostu zasypiam. Przewinelo mi sie tez cos o duchach (takie typu ghost busters w wersji anime). Straszna dziecinada bez glebszego przeslania przeznaczona dla mlodszych widzow (Podobny klimat panowal w yu-gi-oh ktore rowniez zaliczylem).
Do czego daze? Otoz poszukuje anime wartego uwagi. Z gory omijam anime z dlugimi tytulami ktore dla mnie nic nie znacza. Co pewnie jest duzym bledem. Nie szukam rowniez ecchi (z gory polecam kissXsis). Mam na oku takie tytuly jak: Hellsing, Basilisk, Vampire Knights, Fullmetal Alchemist czy tez o tym strachu na wroble z gumy gdzie obejrzalem jeden odcinek. Nie pamietam nazwy : D.
Vasth jest offline   Odpowiedz z Cytatem