Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2010, 16:17   #21889
Raszemhe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ago'pall Pokaż post
tak sie obsrałem ze kapsko leci mi nogawką,ty tepa ku***,powinienes sie zastanowic co piszesz;D próbujesz mi wmowic ze tibia to moje zycie? tak zalosnego teksu jeszcze nikt mi nie puscil;D nie wiem nawet jak mogles znizyc sie do tak nedznego poziomu kupo gówna.A co do nolajfów i brania tipji na powaznie powinienes porozmawiac z czlonkami swojej gildi? ale skoro tego nie zrobiles to musisz otworzyc swe małe parszywe oczeta,tak mowie o tych przekrwionych gałach które wlepiasz w monitor w raz ze swoimi fantastycznymi kolegami,którzy opalaja sie 24 h na dobe.Wiec nie cisnij mi czegos jesli robicie to samo:} pocisnales samemu sobie,pozdro milion.Ide kopac pachołki.

Takze sadze ze bylbys niesamowitym lurerem tym swoim setnym pixelem,tłumy by padały
O kurwa masz 379 lefel ,ze tak zapytam ... MOGE CIE KURWA DOTKNAC???!!! ;/ . Napisałes ze wszyscy u nas to no-life i boty , jedno drugiego sie kurwa wyklucza ,skoro ktos jest na full afk bot to jak kurwa moze nie miec zycia???dobrze rozumuje?co do mojej osoby nie wiem jak dlugo kurwa gram ale 12 godzin nie siedze(patrz rozne strony) jak np oski czy ktos ale zreszta u nas pare osob sharuje chary i boci chary ,wiec jakie z nas no-life?phi s*******aj z ta swoja pro gildia laczkow oby nie twojego poziomu (rozumiesz=zal dupe sciska) ostatnia odpowiedz do Ciebie zanim spina dojdzie do 3 stron ,cze smieciu
Raszemhe jest offline   Odpowiedz z Cytatem