Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2010, 19:44   #410
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Patryk Pokaż post
Yoh twoje teorie sa tylko poprawne pod 1 warunkiem.Twoj team ogarnia innych nie.Co jesli annie stoi z tylu?
Jest ignorowana. Carry załatwi sobie quicksilver sash, ode mnie dostanie Stand United i tyle. Zdążę stauntować ze 2-3, do tego Randuin. Zawsze uzgadniam z moim teamem, kiedy mam zainicjować i wszyscy są gotowi, kiedy tylko wrzucam Ghosta i lecę na nich, oni od razu robią to, co do nich należy.
No chyba, że to randomy, do których mam wstręt.
Cytuj:
Przebiegniesz caly wroga team i na nia wskoczysz,zostawisz swoich ktorzy padna w chwile?Jesli nie to ona z tylu wbiegnie i walnie swoje ult itp.
Niech spróbuje, nawet nie zdąży.

Cytuj:
Jesli wbijesz z calym teamem na annie jakos na plecy to ona jebnie flasha i wasz pomysl pojdzie na marne,z tym ze ty sie wystawisz i prawdopodobnie padniesz zanim twoj team zareaguje/dobiegnie w/e.
Chetnie bym ci to rozrysowal ale mi sie nie chce...
To zmarnuje flasha i zanim zareaguje swoimi spellami, straci co najmniej jednego członka drużyny. Czasem chodzi po prostu oto, żeby odstraszyć. Zawsze staram się dotrzeć do tego, kto robi najwięcej dmgu i go stauntować i wystawić na focus, ewentualnie po prostu odsunąć od drużyny, żeby nie zrobił szkód (np. rzucić exhaust na twitcha albo ashe) itp.

@erverse:
Akali z zerkami, i loldddddddddddd