Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2010, 10:29   #21895
Stefan Wichura
Użytkownik Forum

Stefan Wichura's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszemhe Pokaż post
O kurwa masz 379 lefel ,ze tak zapytam ... MOGE CIE KURWA DOTKNAC???!!! ;/ . Napisałes ze wszyscy u nas to no-life i boty , jedno drugiego sie kurwa wyklucza ,skoro ktos jest na full afk bot to jak kurwa moze nie miec zycia???dobrze rozumuje?co do mojej osoby nie wiem jak dlugo kurwa gram ale 12 godzin nie siedze(patrz rozne strony) jak np oski czy ktos ale zreszta u nas pare osob sharuje chary i boci chary ,wiec jakie z nas no-life?phi s*******aj z ta swoja pro gildia laczkow oby nie twojego poziomu (rozumiesz=zal dupe sciska) ostatnia odpowiedz do Ciebie zanim spina dojdzie do 3 stron ,cze smieciu
ty ziomeczku nie badz taki kozak i sie nie spinaj w necie bo jak narazie to "tipja" jest twoim zyciem, i jak kupiles chara od mojego koleszki i cie hakneli to twoja mama zadzwonila z pretensjami do niego a ty w tle telefonu w szal wpadales i nie wiedziales co ze soba zrobic(tak to bylo slychac przez telefon) nie wiedziales co masz jej mowic tylko sie jakales dzieciaku, pozniej jeszcze milion telefonow z placzem wiec dupe zamknij i sie nie spinaj. a wy nie cisnijcie z nim bo znajdzie do was numery i bedzie wam plakal do telefonu i poskarzy sie mamcie ze go wyzywacie

Ostatnio edytowany przez Stefan Wichura - 16-11-2010 o 11:35.
Stefan Wichura jest offline   Odpowiedz z Cytatem