Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2010, 22:05   #21902
M3P
Użytkownik Forum

M3P's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2009

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Genessis
Świat: Candia
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raszemhe Pokaż post
Filmiku z akcji - ki'siel nyq i master elite pal padaja od oskiego nie bedzie ,byna cam jak zwykle ma debugga ,szkoda zrobilbym fajny filmik na yt <bez spiny> ,btw ciekawe czy ktos bedzie sie upieral ze ktos go nie zabil (dla agostina i innych psow: nie ,to nie ja zabilem ,nie bede wam nawet kurwa odpowiadal ,szkoda mojego czasu)
Co ty wogole pierdolisz?? Niedosc ze pyszczysz z jakiegos niedorobionego noobchara do 95% ludu czytajacego to forum, proelo szefie candii, to jeszcze smiesz sobie przypisywac deda mojego i uniusa?! to juz cie chyba calkiem popierdolilo.

No nic dla tych co niewiedza. Od ostatniego tygodnia, guildia North Star robi jak to sie nazywa 'trapy' (kxerowane z olympy) na drakenach, cala ich nubguild staje w drzwiach i 2-3 osoby glownie oski, dhunky i darexin lub royales leca lurowac. po czym osoby glownie 200palki ktore niemaja szans na wiecej niz 4-5 drakenach sami sie wyleczyc padaja.

Dzisiejszego dnia expilem sobie z uniusem na owych drakenach i dostalem info ze pro guild idzie nas zabic..., oczywiscie wybuchlem smiechem. W 10 zablokowali drzwi i zaczela sie nagonka :O ustawilem sie z uniusem gdzies pod schodami i expilismy na tym co nam 'przylurowali' okolo 20min?. W pewnym momecie uswiadomilismy sobie ze drzwiami i tak nieprzejdziemy a jakos sie trzeba z tad wydostac, wpadlismy na pomysl aby rashowac przez caly zamek do samej gory przez 6?7? pieter, liczac sie z dedem z WLASNEJ WINY (samotrapa). Zaczal sie rash pomiedzy dziesiatkami najsilniejszych drakenow, w pogon za nami wybral sie jedynie oski (ma chlopak jaja xD), nikogo z tych pro super elo ogarow (jak i rasz demowca) tam niewidzialem. Coz nieraz trapnelismy sie okolo 12-15 drakenami ale zawsze dawalismy rade to wybic i biec dalej. Na jednym z ostatnich pieter wbilem sie pierwszy na gore na stacka z uniusem i oskim , po czym pomyslalem ze unius wybije to szybciej z grana, zszedlem na dol co skonczylo sie moim dedem (na hita, z mojej winy)
Unius wybil to i polecial dalej (bez mapki) bladzil przez kilka korytarzy az to na przedostatnim pietrze SAM padl. Oski ka tez staral sie przedewszystkim o to zeby przetrwac i niezdaje sie ze mial zamiar w jakikolwiek sposob na nas lurowac, badz nas zabic. Amen.
SS zebys mial jak wspominac mojego deda w ktorym ZADEN z was niemial ani odrobiny udzialu :

(to chyba to miejsce gdzie darexin padl swoim msem na hita od elite i spellwavera, podczas waszego wrath of emperor questa w 10)
i co do oskiego, mam nadzieje ze sie nieobrazi jezeli wkleje konwersacje z jedyna osoba ktora widziala co tam sie naprawde dzialo.
Pozdro _/
Ps: Thora Maksmana zabilismy tam jako 1. dzien przed wami ;<
apropo jednego z wielu samotrapow...

i powiedz mi jeszcze ze WY nas ubiliscie to jebne smiechem..

Ostatnio edytowany przez M3P - 16-11-2010 o 22:40.
M3P jest offline   Odpowiedz z Cytatem