Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2010, 23:54   #21907
Tony ^^
Użytkownik Forum

Tony ^^'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
Domyślny

amen amen nie mam nic do Ciebie bo w ogle Cie nie znam po za kontaktami w grze tylko kurwa i teraz nie chodzi ze do Ciebie tylkod o tych ode mnie tez ze te spiny napiny ooo ubilismy kuuuurwa zajebiscie oooo padlem ale nie padlem po co dyskutowac albo sie padlo albo nie i tyle nie ma co roztrzasac, a przebieglem fakt jakims cudem ale udalo mi sie (moze dlatego ze bez zadnych stresow bo na tescie ;p) nie bylo planu jak was walnac bo nie ejstescie noobami jak ci co padali wczesniej i raczej wiadome bylo ze bedziecie uciekac w gore tylko wlasnie niby pozniej mielismy isc bo wiedzielismy ze macie duzo potow hehe
sytuacja na forum mnie w*****a tym ze cos sie dzieje to zaraz jeden sie przechwala jak to nie jest kozak a drugi tlumaczy jak to lagi kciki czy cos (oczywiscie troche wyolbrzymaim ale tak jest) po co to nie mozna sobie na chillu po akcji wbic na vt pogadac albo cos bez wysmiewania czy tez napinania lub przechwalania to tylko gra ;|

Ah i czekalem tylko czy odpiszesz i ide stad bo wiem ze na forum nic dobrego nie wychodzi do zobaczenia w grze

edit:/ i te aluzje do rodziny - to chyba troche glupie nie uwazasz a jebniecie barana w sciane wpisalem majac na mysli
http://www.youtube.com/watch?v=AoaB49_oLfE

Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 16-11-2010 o 23:59.
Tony ^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem