Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2010, 17:35   #21
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Witam wszystkich a zwłaszcza założyciela tematu - Falcona.

Zapewne wielu graczy pragnie doznać klimatu RPG w Tibii. Niestety nie jest to takie proste w erze botów, pogoni za expem. Nie ukrywam ale sam jestem zwolennikiem zdobywania doświadczenia. Proszę zauważyć, że expienie wcale nie wyklucza elementu RPG z gry. A dlaczego? Według mnie na wyższym lvlu a także na PACC'u możemy czerpać o wiele więcej przyjemności ze wspólnej gry ponieważ otwiera się przed nami sporo nowych możliwości. Pozwolę sobie wymienić kilka:
  • - standart czyli wspólne polowania rozmaitych potworów (począwszy od zwykłych smoków a skończywszy na Zao, Poi, Inq...),
  • - przyjemniejsze wykonywanie rozmaitych questów,
  • - wspólne zdobywanie osiągnieć,
  • - pomaganie słabszym graczom (Quest Service's)
  • - mając większy lvl łatwiej nam będzie odeprzeć jakikolwiek atak.

Jeżeli chodzi o mnie to mogę stwierdzić, że mam spore doświadczenie w Tibii. Aby nie być gołosłownym przedstawię Wam rozwój mojej ostatniej postaci, która grałem przed przerwą:

http://forum.tibia.pl/showthread.php...ht=vortal+life

Wtedy grałem Druidem o nicku: Vortal. Z pewnych względów sprzedałem postać i teraz gram Knightem (Vire), którym grał wcześniej mój kuzyn.

Jeżeli macie ochotę chociażby spróbować stworzyć jakiś klimacik to zapraszam na Thorię. Każdy będzie grał swoim tempem i w razie potrzeby rozpocznę kontynuację w/w tematu ze screenami co też ma jakiś wpływ na ogólny klimat.

Apeluję, że brakuje nam (a w szczególności mi ) DRUIDA. Póki co ja gram knightem, mój kuzyn oraz kolega posiadają "potężnych" sorców

PS "uzywal hordy nieumarlych jako ruchomych tarcz w ktore precyzjnie wbijal swoje zatrute strzaly." - biorąc pod uwagę książki, które przeczytałem oraz swoją ogólna wiedzę na temat Fantasy nieumarlaki są niewrażliwe na truciznę

Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 19-11-2010 o 00:03. Powód: Automerged Doublepost
bartek8808 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.