Jakby dodali WRESZCIE system siedzenia, to by zaraz pieprzyli, że robią z Tibi simsy -.-. Więc stanie na krześle to raczej zostanie na zawsze.
No tak, nikt nie zauważył, że WoW był po Tibi. Nikt nie widzi, że WoW ma abonament, a tylko za złodzieje grają na prywatnych serwerach. Żal mi trochę takich pro elo dzieci, które nie mają pojęcia o ekonomii, a wypowiadają się na jej temat.
A najgorszą z możliwych rzeczy, jest Metin 2. Gra, która tworzy bandę (nie BANDA-twórcom gratuluję pomysłu na wyzysk z debili) bezmózgich idiotów. Nie ma tam nic poza expem i ulepszaniem (wyjątkowo realistyczne +1, +5) przedmiotów. W PvP niepodzielnie rządzi Sura Black Magic, a nie nawet Ninja Archer. Tak, bo grałem, zanim był jeszcze 3 i 4 kanał na 1 i jedynym serwerze. I dalej wiem co się tam dzieje.
System mountów w Metinie jest idiotyczny. Nawet po nieobecności twój koń zdycha. Pojawiasz się koło niego. Przybywa z h** wie ilu krain oddalonych od miejsca twojego pobytu. Ta gra nie ma żadnego aspektu, żeby móc nazwać ją RPG.
|