Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2010, 19:03   #65
MaloSilny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangheroni Pokaż post
<< sarkazm wsadź sobie w nosek

Każde MMO takie będzie Władca pierścieni był płatny zdjęli abonament i wprowadzili mikro płatności i zarobki mają 10x wyższe niż te z abonamentu. A co do WoW to gram na globalu, i powiem tak mimo że jest jakiś abonament to i tak warto bo WoW jest w tej chwili najlepszym, najbardziej rozbudowanym i wciągającym mmo. dalej nikt nie zwrócił uwagi że pisałam "WOW i pochodne" Wow jest akurat płatny ale Warhammer Władca pierścieni i wiele innych opiera się na systemie mikropłatności i producenci wychodzą na tym lepiej. Tibia jest coraz gorsza, bo są ograniczenia. Albo tylko premium albo facc + micro płatności. Innego rozwiązania nie ma jesli nie zmienią tego Tibia zacznie znikać.

I teksty typu nie należy porównywać tibii do 3d to kpina należy bo to ten sam gatunek mmo rpg. 2 klasy niższa ale jednak mmo.
Dobra powiem ci tak grałem w gry z mikro płatnościami obydwie powiem jedno.
Walić mikropłatności to jest dopiero nieuczciwe czemu bo jakiś frajer wyda po 500 stów na miesiąc i będzie stał przy najlepszych miejscach z bonami i ubijał każdego kto mu się na winie to jest uczciwe. To ja już wolę grać w WoWa niż w debilne mikro płatności.
MaloSilny jest offline