dobra jak juz wjezdzamy na psyche,to jedno mnie rozwala u genesisów,gdy zbliza sie jakis war albo potrzeba jakiej kolwiek pomocy z innej strony to oni zaczynaja lizac dupake naszym jakze fantastycznym czlonkom gildi,oczywiscie nie ulegamy tanio jak inni koledzy(tak mam na mysli tych którzy oddaja zycie za paczke cuksów-pozdro dla darexina którego zrepertowal ziom z gildi i ma bana,a mowilismy ze pacholki z was ,jeden na drugiego cisnie,no ale cóz,spoleczenstwo jest tepe[pólnocne gwiazdeczki],jednakze wrócmy do tematu,odmawiajac pomocy te ludki zaczynaja kozakowac jak napczyklad mepcio ze swoimi ziomkami na hellach cisneli popeline,bo co tam burdel mozna zrobic,helle polurowac czemu nie,znow sie osmieszyc,bo co tam-ostateczna mysl" CZY WAS POPIERDOLILO DO RESZTY JEBANE BEZMÓZGI?"-tak chodzi mi o to ze ejstescie równie tepi,nie macie wlasnego rozumu i czasem trzeba sie zastanowic co sie chce,wylaczam z tego grona Lord Konika,gdyz ten typ wie co robi.
siema siema
Ide grac w szachy moimi nowymi pionkami z sygnaturami twarzy north starów.) O darexina dostał owna jako 1,zostało mu tyko podawanie reczników,ale myśle ze nie zniesie tego psychicznie i jeszcze dzis utworzy nowego chara!

By
Eydzu at 2010-09-14
GORATEL AKA DOLORES PYTANKU ZIOMUS A RACZEJ PROŚBA:
SŁYSZAŁEM ZE MIESZKASZ W ŁODZI ,DAJ MI NAMIARY NIE KONIECZNIE CHACJENTY SWOJEJ,SZKOŁA I PROFIL NK STYKNIE Z FOTAMI