Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx
ktoś z rodziny?
|
W sumie nie zdziwie się jeśli bd to ty =DD. Nie ma jak to o*******ać starych kumpli. Stał za tobą i mu sie cała gildia rozjebała i po co było byś go teraz ujebał knurze jebany? W sumie rozumie, problemy z pracą, tomur mało z tobą expi wiec kasy nie mialeś. Ostatnio usłyszałem wspaniałą opowieść o tobie, jak na neranie kozaczyłes, przyjechali do ciebie, mama cie zawołała że koledzy przyjechali to powiedziałeś że nie chcesz z nimi rozmawiać i spierdoliłeś do domu.
No, ale chuj, pizda w świecie, napinacz w necie. Proszę cie tylko o jedno, dawaj screeny bez komentów bo nie wiem czy admin usunał jakies posty czy piszesz coś nie na temat, pogarszając swoją jakże żałosną sytuacjęęę.
Bardzo mi przykre, że tu to napisałem ale niestety gadu ci zhakowali, telefon ukradli a ty nie grasz maxim.[ironia] o ile wiesz co to jest.
Uploaded with
ImageShack.us
swoją drogą adziu bym na twoim miejscu nie bronił maki, bym sie nie zdziwil jakby to on cie zraportował. Wiesz frajerstwo to frajerstwo, szerzy sie szybko, a że zazdrośći ci lvla to wszystko możliwe.
Swoją drogą opowiadał wam maka o sorrowie na vt? Jeśli tak to ile razy =DDDDDDDD.