Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2010, 11:35   #22020
Aran_Huges
Użytkownik Forum

Aran_Huges's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M3P Pokaż post
dobra to juz moj ostatni post <chyba> do pojedynczych osob
@Augus , spierdoliles na guardie bo ci niedobre candyjczyki niedaly grac, ok spox, ale chuj ci do tego co sie tu dzieje? Pozatym twoje posty sa tak nielogiczne ze az sie zastanawiam nad jednym pytaniem, PL?!
....i czepiajac sie do naszych outfitow, nasze buty sa biale daltonisto.

@coria daj se spokoj z probami osmieszenia mnie przez moje zdjecia, do nieczego cie to nie doprowadzi, wrecz przeciwnie, zgnoje cie twoimi wlasnymi <w dalszym ciagu, grubasie>

@Sigon brak mi do ciebie slow naprawde xD

@Naki , szczerze to ja tez ale, do kilku osob tak sie przyzwyczailem ze niewazne ile charow kupia i jak beda noobowac i tak bede sie z nimi trzymal i chuj wam wszystkiem do tego <szczegolnie osobom ktore same kupily chary aka guzek, oski...... i kliku innych>

Hail Genessis!

_/
widze genessisom siada psycha xDDD najbardziej mnie roz*******aja te ich ssy w ktorych kazdy wyklada all co ma w dp i w eq a potem chwala sie tym jacy to oni sa bogaci xDDD
dajesz zdjecia yara jak by ich nigdy nikt nie widzial wiele ludzi z tibi zna go z rl (niechwalac sie przykladowo ja), a wy gejnezisy jak zrobicie meeting to zjedzie sie banda 15 latkow ktorzy beda robic zdjecia podczas gdy na stole bedzie stala jedna flacha 0.7l, a nastepnie jak all poleca z bialym w objecia (beda zygac), i skonczcie te napinki bo jak ktos z frum wam jedzie po zyciorysie to przynajmniej daje ssy, a nie zdjecia wiec skonczcie jak zawsze wysmiala was cala candia hahaha graty coz wiecej mowic
Aran_Huges jest offline   Odpowiedz z Cytatem