Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ago'pall
@darexin
ciagle powtarzasz to słowo "emo" jakis dziwny przypadek w rodzinie? moze tatus? moze zrobilo sie mu smutno i dlatego was zostawil? w sumie nie dziwie sie bo synka co 20 lat spedzil przed tibia i stracil zycie tez bym nie chcial miec,pierdolony technojebie z widłami.Zczaj w koncu to ze sie mylisz z tym emo:} lecz moglem sie pomylic i jednak byl pedofilem jesli nawiazujesz do pedalów i moze sam wypierdoliles go z chalupy bo miales dosc wbijania do wanny.Uzekla mnie twoja historia.
|
Nie wierze w co widze, chlop 21 lat prawie, studia i takie rzeczy wypisuje.
Nic mi innego na mysl nie przychodzi tylko powiedziec zal mi cie bo naprawde brak slow na ciebie. Jestes emo zobacz do lustra chlopie niedlugo zaczniesz kolczykowac sobie jezyki pepki i chuj wi co jeszcze bo warge juz masz. moze pora na malowanie ust i oczu ? ciekaw jestem jak dlugo na tych twoich smiesznych studiach wytrzymasz z takim makijazem

! Co do widel to jesli Kraków to miasto w ktorym chodzi sie z widlami to gz dla ciebie to nie jest taki wipizdow jak te twoje skierniewice gdzie psy dupami szczekają..
Dobra nie mam ochoty tu z kim kolewiek sie klócic bede wchodzil zeby poczytac odpisywac juz tez nie bede, a ty emosiu pograzaj sie dalejm, wrzuc slitasna foteczke na nk jak juz zrobisz makijaz ;]
Najprawdopodobniej ostatni moj screen ;p bedziecie mieli spokoj odemnie i na wyrmach i na waterach