Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 26-11-2010, 00:37   #22033
Ago'pall
Użytkownik Forum

Ago'pall's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Skierniewice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 370
Skille: 103/101
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darexin Pokaż post
Nie wierze w co widze, chlop 21 lat prawie, studia i takie rzeczy wypisuje.
Nic mi innego na mysl nie przychodzi tylko powiedziec zal mi cie bo naprawde brak slow na ciebie. Jestes emo zobacz do lustra chlopie niedlugo zaczniesz kolczykowac sobie jezyki pepki i chuj wi co jeszcze bo warge juz masz. moze pora na malowanie ust i oczu ? ciekaw jestem jak dlugo na tych twoich smiesznych studiach wytrzymasz z takim makijazem ! Co do widel to jesli Kraków to miasto w ktorym chodzi sie z widlami to gz dla ciebie to nie jest taki wipizdow jak te twoje skierniewice gdzie psy dupami szczekają..
Dobra nie mam ochoty tu z kim kolewiek sie klócic bede wchodzil zeby poczytac odpisywac juz tez nie bede, a ty emosiu pograzaj sie dalejm, wrzuc slitasna foteczke na nk jak juz zrobisz makijaz ;]

Najprawdopodobniej ostatni moj screen ;p bedziecie mieli spokoj odemnie i na wyrmach i na waterach

Głabie,zaprzeczasz sam sobie piszac te bzdury,przeczytaj poczatek wiadomosci i koniec,btw pocwicz nad orto.Smieszne studia? zebys ty chociaz mial cos po tym gimnazjum nieuku jebany,ja do czegos trwam jak narazie,z twoim doswiadczeniem i skillem po szkole sadze ze psycha siadlaby ci po 1 dniu w takiej szkole patolu.XDDDDDDDDDD masz łeb jak makijaz ty nedzna niepotrzebna chodzaca pokrako po tym globie,kolejny pierdolony ubek bez rozumu,który twierdzi ze ja wypisuje glupoty a chyba nie czytal swojego postu.Nie wiem czy koledzy cie namowili do wypisywania takich głupot,ale te mysli o kolczykowaniu moga cos oznaczac,w sumie jakbys jebnal sobie kolczyk w pepku to w sam raz,łancuch sie podepnie i prawie jak na farmie,no ale wtedy musimy znalezc nowego farmera,bo widly mam nadzieje ze zostawisz do uzytku?Pewnie ziomusie sie teraz z ciebie nabijaja,jesli maja choc troche wiecej w tych banieczkach.
btw.kiedy nowy char?nie sadze ze zwastujesz tyle czasu na pustke.

By Eydzu at 2010-09-16