Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2010, 19:40   #33
Jeffs
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2010

Domyślny

Specjalnie po to, żeby napisać coś na temat tego updatu zarejestrowałem się na tej stronie. A to dlatego, że widzę, że nadchodzi update, który sprawi, że być może powrócę do gry. Być może, bo zależy to od tego, czy będę mógł zalogować się do Tibii ze strony internetowej, bez potrzeby ściągania czegokolwiek na komputer.

Wrócę dlatego, że widzę, ilu hardkorowych graczy płacze, że to koniec Tibii, że Tibia traci klimat. Może ten update tak 'popsuje' Tibię, że ja, nie hardkorowy, a niedzielny gracz będę mógł sobie spokojnie pograć bez obawy, gdyż płaczący zwyczajnie odejdą, dając pole nowym graczom.

Zrozumcie, że marketingowego punktu widzenia ruchy cipsoftu są genialne. Otwierają się na rynek wielokrotnie większy, niż do tej pory. Wasze odejście czy brak chęci kupowania premium nic ich nie zaboli, gdyż nowy rynek da im 2 razy więcej zysków. Bo same fajne rzeczy szykują się w tym updacie:
Wierzchowce, dzięki czemu poruszanie się będzie ciekawsze i szybsze.
Ikonki czarów, dzięki którym wreszcie nie będę musiał pamiętać debilnych nazw czarów i pamiętać co mam pod którym hotkeyem bez przerwy. Bo pamiętać musiałem, przypomnienia nie było. A uwierzcie, że mam ciekawsze rzeczy do pamiętania, niż to, pod którym klawiszem mam leczenie czy cokolwiek innego.

Płaczecie z powodu udogodnien i nowych rzeczy, które przynieść mogą tylko świeżość tej grze. I wcale nikt nie każe wam z nich korzystać- możecie dalej poruszać się bez wierzchowca i pozostać przy starym kliencie, który prawdopodobnie nie będzie miał ikonek czarów. A jeśli będzie miał, prawdopodbne będzie dało się je wyłączyć.
Nie macie pojęcia o tym, o 'cooldownie' i o tysiącu innych spraw związanych z updatem, ale w ramach głupiego płaczu wolicie tworzyć jakieś pomysły zupełnie z **** mówiąc o 10 sekundowym cooldownie dla UE. NIGDZIE nie zostało o tym powiedziane nic dosłownie. Jest o cooldownie nowych umiejętności, niektórych.
Nauczcie się czytać to, co JEST napisane a nie tworzyć własne treści, których w tekście nie ma.
Jeffs jest offline