Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2010, 08:23   #38
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Płakali jak dodawali różdżki - później był wysyp MS i z nich korzystali
Płakali jak polepszyli palka - później był wysyp RP i walili z assasinek i spirow
Płakali ze dodali nowe silne bronie - później każdy chciał je mieć lub miał
Płakali ze dodali jakieś Frosty i inne takie - teraz każdy na nich expi.

Plączą ze dodają nowe czary i wierzchowce - A JUŻ NA DRUGI DZIEŃ PO UPDATE KAŻDY BĘDZIE ICH UŻYWAŁ!!!

Ja tibie znam naprawdę od bardzo dawna , grałem już w nią w 4-5 klasie podstawówki (obecnie mam 18 lat) wiec widziałem dużo. I dla mnie tibia staje się coraz lepsza. Nie wiem jaki klimat był w tym ze sork używał 2 ręcznego ciężkiego młota albo to ze knight używał runek magicznych aby się leczyć...

CO do botow , kiedyś tak na botach nie expili ale tylko z 1 powodu. BO NIE BYŁO TAKICH BOTOW!!! Wtedy Tasker był jedynym botem ;D. Gdybyście dali ówczesne boty , dla tamtych czasów to by ktoś se puścił go na zwykle Rotowisko i expilby szybciej niż wiele osób na lepszych potworach.

Dla mnie jest tylko jeden - , taki ze teraz jest mało wyzwań. Kiedyś szli na DLA w parę osób a Demy to tylko legenda była. CIp mogliby łatwo ten problem rozwiązać , po prostu dodać teraz parę tak silnych i trudno dostępnych potworów ze naprawdę musieliby je huncic z 5-6 osób każdy 250+ , tak aby mieli wyzwanie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline