Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2010, 13:51   #22070
Harrypierdzistary
Użytkownik Forum

Harrypierdzistary's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M3P Pokaż post
Bobooze i znowwwu nas odddwiedzil ppan xexexeremon, idz sie nanacpaj ze swoimi junkieee kokolesiami a nie komentujesz co dzieeeeje sie na tym foforum.. umyslowo zacofany ufoludzie.
btw po kiego chuja mam wchodzic w zmowe z ludzmi za ktorymi nawet nie przepadam??? -,-" <czyt. cassan>.
dostalem pacca za 500k ciesze sie jak i masa innych ludzi wiec spiespies*******aj.
Ale 16 letni tibijski niewychowany kmiocie bez szkoły, zachowujesz poziom wypowiedzi, albo wyk*rwiaj na inteligentne konwersacje z resztą tibijczyków, którzy nawet nigdy nie zdadzą matury. Prawdę mówiąc wolę iść do lasu się srogo zgrzybić i zjarać sowitego gibona na zejściu (dzisiaj niedziela!!), niż patrzeć się z zażenowaniem na kwiat tibiomłodzieży, która sobotnie wieczory spędza na Okolnir, patrząc się jak bot gra . BTW. Już się nie jąkam . Trawa mnie wyleczyła.

edit: To Ty, czy stary owner?
Nie akceptuję uznawania za wyznacznik ludzkiego wyglądu. Jako pacyfista oraz liberalny i pokojowy człowiek oświadczam jednak, iż jesteś p*zdą.

Oj ciężka polska młodzież ze swoimi przekazami z ciężkich polskich osiedli.

@up
Nie wiem, czy jesteś oszustem, ale po prostu twojej wiarygodności nie poparł żaden gracz, którego pamiętam jako kogoś, kto nie był skończonym noobem i debilem bez zdolności do sklecenia poprawnie 3 członowego zdania + ofesnywnym deklem bez mózgu, który nie potrafi zasymilować się ze społecznością uczciwych graczy. Jeśli nie oszwabiasz ludzi, to spoko, ale jako, że przejechałem się tutaj na ludzkiej uczciwości, jestem przezorny .

Ale co Ja tu wam pierd*lę nie dojrzałe kartofle. Za 20 minut wychodzę do lasu na tripa z dziewczyną więc nie psujcie mi humoru myślą, że urodziłem się z wami na tym wypizdowiu zwanym Polską, bo nakręcę sobie bad tripa, a tego nie chcę .

Ostatnio edytowany przez Harrypierdzistary - 28-11-2010 o 14:25.
Harrypierdzistary jest offline   Odpowiedz z Cytatem