Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tony ^^
Agus  Jestes przezabawny powiedzialem tylko ze Tibia zjada Ci mozg
Nie trzeba cpac latami zeby sie uzaleznic  W obecnej chwili watpie zebys "robil wjazdy na psyche" (o czym pierdolisz w co 2 poscie) tylko raczej zostales wodzirejem tego forum  wzbudzasz smiech i sam sobie wjechales "NA PSYCHE JOL" sadzac po Twoim zachowaniu, a ja sie pzyczepilem do studiow wieku bo zabawne bylo to ze sie wyspowiadales na forum jak cipa, nie zdziwie sie jak za kilka tygodni ktos wrzuci Twoje screeny jak spowiadasz sie i wjezdzasz na psyche u Drzyzgi  Daj juz spokoj i zmien ton bo z Twoich napinek nic nie wynika i nic nie wyniknie  Chyba forum to nie zostalo stworzone do napinek.
Aha w piwnicy trzyma sie rowery i ogorki, a to o czym mowicie to sutenera i nie wiem czy to jakis powod do wstydu  Bardziej mi jest wstyd za poziom jaki prezentuja przyszli inzynierowie
LUDZISKA WYLUZUJCIE =)
|
Ty debilu jebany,to ze nie zachowuje sie tak marnie jak ty to nie znaczy ze jak pisze cos o sobie na forum to spowiadam sie jak cipeczka,w sumie to nie wiem co ci napisac bo wyjdzie na to ze bede musial napisac to samo 3 raz ale teraz doszedlem do wniosku ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,jestes zacofany i masz problemy ze skupieniem sie.
1.Forum(tibia.com)-historia byla dla zwaly i dla podtrzymania napiny
2.twoja składnia i dobieranie wyrazów wzbudza dopiero wysoki poziom,gratulacje jak to prezentujesz!
3."LUDZISKA WYLUZUJCIE =)" jestes mym mentorem,na pewno zastosuje sie do twych cudownych wskazówek
4."tibia zjadla ci mozg"- skoro siedzisz na tym zalosnym forum to chyba cos z toba nie tak
@ago to **** aka north stary
kurewska inwazja 997

By
Eydzu at 2010-08-24