Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2010, 14:10   #22071
Ago'pall
Użytkownik Forum

Ago'pall's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Skierniewice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 370
Skille: 103/101
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tony ^^ Pokaż post
Agus Jestes przezabawny powiedzialem tylko ze Tibia zjada Ci mozg
Nie trzeba cpac latami zeby sie uzaleznic W obecnej chwili watpie zebys "robil wjazdy na psyche" (o czym pierdolisz w co 2 poscie) tylko raczej zostales wodzirejem tego forum wzbudzasz smiech i sam sobie wjechales "NA PSYCHE JOL" sadzac po Twoim zachowaniu, a ja sie pzyczepilem do studiow wieku bo zabawne bylo to ze sie wyspowiadales na forum jak cipa, nie zdziwie sie jak za kilka tygodni ktos wrzuci Twoje screeny jak spowiadasz sie i wjezdzasz na psyche u Drzyzgi Daj juz spokoj i zmien ton bo z Twoich napinek nic nie wynika i nic nie wyniknie Chyba forum to nie zostalo stworzone do napinek.

Aha w piwnicy trzyma sie rowery i ogorki, a to o czym mowicie to sutenera i nie wiem czy to jakis powod do wstydu Bardziej mi jest wstyd za poziom jaki prezentuja przyszli inzynierowie

LUDZISKA WYLUZUJCIE =)
Ty debilu jebany,to ze nie zachowuje sie tak marnie jak ty to nie znaczy ze jak pisze cos o sobie na forum to spowiadam sie jak cipeczka,w sumie to nie wiem co ci napisac bo wyjdzie na to ze bede musial napisac to samo 3 raz ale teraz doszedlem do wniosku ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,jestes zacofany i masz problemy ze skupieniem sie.
1.Forum(tibia.com)-historia byla dla zwaly i dla podtrzymania napiny
2.twoja składnia i dobieranie wyrazów wzbudza dopiero wysoki poziom,gratulacje jak to prezentujesz!
3."LUDZISKA WYLUZUJCIE =)" jestes mym mentorem,na pewno zastosuje sie do twych cudownych wskazówek
4."tibia zjadla ci mozg"- skoro siedzisz na tym zalosnym forum to chyba cos z toba nie tak

@ago to **** aka north stary

kurewska inwazja 997

By Eydzu at 2010-08-24