Hack
Witam. Chciałem napisac ze starego konta ale zapomniaęłm już nicku i hasęł lecz nie o tym mowa.
Grając na Arcanii widziałem wiele sytuacji gdy ktoś tracił konto. Na szczęście to nigdy mi się nie przydarzyło do dzisiaj.
Pare dni temu postanowiłem wrócic na Refugię i pograć 4fun dostałem od kolegi konto druida. Level 15 ale jak na początek nawet pasowało. Wbiłem 19 lvl wszystko dobrze. Podostawałem itemy od starych znajomych.
Napisał do mnie z zapytaniem gracz Master Setas Marlboras.
Chodziło mu o to żebym doszedł do gildi. Wysłał mi linka ale od razu czułem ze coś jest nie tak. Mimo to otworzyłem linka. Nic się nie ukazało, wiedziałem że już po koncie. Po 20 minutach udało mi się wejść na konto. Zobaczyłem ze nie ma nic. W ręce był list a napisane "Pozdro frajerze" myśle sobię na co tacy debile w to grają.. ;x
Po chwili ten sam gracz napisał że fajna była zabawa keidy to zabrał sobie pieniądze a itemy wywalał po dp. Podobno zabawa była ogromna. Po chwili ustawił moje konto żeby padło i tak się stało.
Prosze żeby administatorzy postanowili coś w tej sprawie bo nie trawie tego jak można okradać kogoś, że ktoś jest gorszy lub coś innego.
Przypomne nick hackera to: Master Setas Marlboras.
|