Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2010, 20:24   #69
Jeffs
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2010

Domyślny

Z ciekawości co mnie kiedyś w tym bawiło pograłem 10 minut. Gra ta byłaby być może fajna, gdyby nie jej społeczność, a przynajmniej ta jej część, która stoi na skraju zidiocenia totalnego. 10 minut wystarczyło, żeby społeczność tej gry mnie odrzuciła. Mam nadzieję, że po updacie się to poprawi.

Gdyby nie to, że nie mam najmniejszej chęci do badania tego, to jak student socjologii mógłbym napisać ciekawą pracę na temat świata w którym anomia jest normą. Jeez.

Cipsoft może stworzyć grę doskonałą, bo na to ma wpływ, jednak nie pozbędzie się chorobliwego elementu społeczeństwa w niej. Szkoda. Być może jakieś istotne limity mające zniechęcić graczy bez płatnego konta do gry, lub do jego kupna. Bo zakładam, pewnie błędnie, że ktoś kupujący sobie premium account jest na wyższym poziomie intelektualnym, gdyż w jakiś sposób zdobywa pieniądzę na grę. Choć pewnie mój błąd jest taki, że przy takich ograniczeniach dzieci i tak wezmą pieniądzę na zakup PAcca i realnie nie zmieni to nic. Gdyby powstał jakiś świat, w którym przed założeniem postaci trzeba było rozwiązać test iq czy coś takiego.. Open PVP, Optional PVP, Hardcore PVP i Smart World z zasadami, jak w albo Optional PVP albo Hardcore PVP Na Smart Worldzie Hardcore PVP było by miodem samym

Albo test iq przy takich samych światach jak teraz. Zależnie od wyniku byłbyś przydzielany do serwera z konkretną średnią wartością iq Oczywiście z odchyłami, żeby nie było nudno

Ostatnio edytowany przez Jeffs - 02-12-2010 o 20:33.
Jeffs jest offline