Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2010, 18:34   #71
Aevolana
Użytkownik Forum

Aevolana's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
Aevolana ma numer GG 1659555
Domyślny

@Albertus
W sumie ciężko porównywać fifę do tibii , wiadomo że to zupełnie inny typ gry... to tak jakby MCdonald's dawał cenne rady ekskluzywnym restauracjom. Chodzi tez o to, ze FACC są jakby wstępem do PACC. Za tibią nie stoi tak mocna marka jak np za WoW'em i żeby ktoś na tibię wydał pieniądze musi najpierw nieco zasmakować gry, zobaczyć też PACC i może się skłoni. Także dobry pomysł wg. mnie w przypadku tibii ze zrobieniem (nie małej wcale) strefy bezpłatnej ; )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Senders Pokaż post
[...] Wprowadzają małe bajerki, które zmieniają charakter gry, a może niech zrobią taką drastyczną zmianę, po której wszystko szło by już tym samym śladem.
Nie proponuj tutaj takich rzeczy bo cie na stosie spalą wykrzykując że to zamach na klimat tibii i żeś zły bo nie chcesz tibii 7.6 wrócić;p
Naa poważnie: Wg. mnie tibia ma swój niepowtarzalny klimat i Cipsoft zamiast zrobić drastyczną zmianę i podążać tym tropem, powinien umacniać się w swoim klimacie. Jeśli będzie on na prawdę mocny (a w złym stanie nie jest - psują go przeważnie gracze nie twórcy) to może będzie mniej osób (którym bardziej odpowiada klimat WoWa czy Metina) ale będzie to mocny "trzon" graczy związanych z klimatem, a co za tym idzie - chętniej kupujący PACC Takie jest moje zdanie
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo
Aevolana jest offline