@Albertus
W sumie ciężko porównywać fifę do tibii , wiadomo że to zupełnie inny typ gry... to tak jakby MCdonald's dawał cenne rady ekskluzywnym restauracjom. Chodzi tez o to, ze FACC są jakby wstępem do PACC. Za tibią nie stoi tak mocna marka jak np za WoW'em i żeby ktoś na tibię wydał pieniądze musi najpierw nieco zasmakować gry, zobaczyć też PACC i może się skłoni. Także dobry pomysł wg. mnie w przypadku tibii ze zrobieniem (nie małej wcale) strefy bezpłatnej ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Senders
[...] Wprowadzają małe bajerki, które zmieniają charakter gry, a może niech zrobią taką drastyczną zmianę, po której wszystko szło by już tym samym śladem.
|
Nie proponuj tutaj takich rzeczy bo cie na stosie spalą wykrzykując że to zamach na klimat tibii i żeś zły bo nie chcesz tibii 7.6 wrócić;p
Naa poważnie: Wg. mnie tibia ma swój niepowtarzalny klimat i Cipsoft zamiast zrobić drastyczną zmianę i podążać tym tropem, powinien umacniać się w swoim klimacie. Jeśli będzie on na prawdę mocny (a w złym stanie nie jest - psują go przeważnie gracze nie twórcy) to może będzie mniej osób (którym bardziej odpowiada klimat WoWa czy Metina) ale będzie to mocny "trzon" graczy związanych z klimatem, a co za tym idzie - chętniej kupujący PACC

Takie jest moje zdanie
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
|
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo