Zobacz pojedynczy post
stary 04-12-2010, 03:50   #73
Jeffs
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aevolana Pokaż post
Naa poważnie: Wg. mnie tibia ma swój niepowtarzalny klimat i Cipsoft zamiast zrobić drastyczną zmianę i podążać tym tropem, powinien umacniać się w swoim klimacie. Jeśli będzie on na prawdę mocny (a w złym stanie nie jest - psują go przeważnie gracze nie twórcy) to może będzie mniej osób (którym bardziej odpowiada klimat WoWa czy Metina) ale będzie to mocny "trzon" graczy związanych z klimatem, a co za tym idzie - chętniej kupujący PACC Takie jest moje zdanie
Word up nigger.

Och rety rety, jakże mnie cieszą te płacze. Może teraz średnia wieku gracza wzrośnie z 13 lat na 17. I iq z 80 na 110. Jezusiczku, ależ ten update będzie rewelacyjny :>

I co do płaczy co do UE (pomijając fakt, że nigdzie o tym nie było słowa, notka z test serwera dalej mówi o cooldownach co 1 i 2 sekundy) co 5 (10, 20, 60, 100000) sekund- i bardzo dobrze. To tylko zwiększy poziom trudności, na który teraz tyle osób narzeka, mówiąć, że sorc ma za łatwo itp. Każde utrudnienie gry wbrew pozorom tylko zwiększa jej grywalność. Dopóki nie jest to irracjonalnie ostre utrudnienie. To nie jest. Po prostu (znowu pomijając fakt, że nigdzie nie ma o tym ani słowa) sorc nie będzie teraz czyścił całych spawnów za jednym podejściem i nie będzie robił questów sam ale z pomocą. Albo taktyką. Tak czy siak to zmiana na dobre.

Jedynej zmiany, jakiej nie rozumiem w tym updacie, to pozbawinie knighta exury. To dla mnie dość dziwne i niezrozumiałe, ale zobaczymy z czasem co z tego wyjdzie.

Do jasnej cholery- nie płaczcie na ten update chyba, że naprawdę odchodzicie- NIE MACIE pojęcia jakie zmiany to przyniesie w grze samej. Poczekajcie i przetestujcie wszystko. Dopiero potem płaczcie.

Ostatnio edytowany przez Jeffs - 04-12-2010 o 04:07.
Jeffs jest offline