@Wypowiedzi w stylu "To jest do bani."
Wypowiedzi w stylu "Ale poroniony pomysł" są beznadziejne (widzieliście tylko zdjęcia, kilka opisów, a już mówicie nie -.-") i odwołania do tibi 7.4 (w tą jeszcze nie grałem) - 7.6 jeszcze gorzej... Mówicie że na 7.6 było lepiej no tak, niema to jak 180 lvl zabity przez mage bomba z SD (wtedy nie było jeszcze ograniczenia run) zrobiony przez newbie z 8 lvl.... no bez jaj wy naprawdę sądzicie że to było fajne

?
Niektóre wypowiedzi takie jak "płakali byście że się nic nie zmienia" to prawda... Woleli byście PIXEL GAME gdzie biegało się kwadratem a GS wyglądał jak rozgnieciony placek... nawet placka nie przypominał.... zresztą jak chcecie potwierdzenia zobaczcie sobie pierwsze 100 lvl w Tibi ogółem... wtedy to by był płacz i zgrzytanie zębów że CIPSOFT nic nie zmienia... PvP / hunty / questy może były fajniejsze bo trudniejsze i team trzeba było większy no ale bez jaj... wole oddać te questy etc. za lepszą grafikę...
(Nie miałem zamiaru nikogo obrazić, a jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Jak się w czymś pomyliłem to mnie poprawcie (tylko nie w stylu "WE KU**A TY NOOBIE JE***Y SP*******J" ale takie jest moje zdanie....
@Topic
Mi osobiście ten pomysł bardzo się podoba

Będzie zaaajefajnie zobaczyć np. Full Barbariana na Czarnej Owcy

Padnę ze śmiechu

Nie wiem czy było to pisane ale ciekaw jestem jak te itemy będzie można zdobyć. Fajne by było np. idziesz na królika lootujesz marchewke

z innego potwora kija, a z jeszcze jednego coś ala "żyłkę" i idziesz do odpowiedniego NPC on ci składa takie urządzenie

albo np przynosisz mu elvenhair (chyba tak się pisze) rope a on składa ci lejce dla owcy

.
Te potworki będą na lvl a nawet jeżeli nie to ograniczeniem będzie np. koszt itemu żeby oswoić zwierzaka albo potwór z jakiego dany item będzie wypadał (mam nadzieje że zrobią to jako loot a nie item który można kupić w sklepie). Ciekawi mnie też jak będzie wyglądało oswajanie (będzie go trzeba osłabić czy od razu jak ma full hp można próbować) i czy jest 100% szans że się uda