Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2005, 19:35   #185
Sasek62
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 10 2004
Lokacja: Psi worek liczba postów:404,error

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Master żule
Świat: Wódkera
Poziom: 52%
Skille: 90/100
Poziom mag.: 80
Sasek62 ma numer GG 6369280
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
mam nieodparte wrażenie, że jedyny zespół hh jaki ty znasz to 18L

Nie... nie będe cię bluzgał... nie warto bluzgac osoby, która jeśli czegoś nie lubi albo nie rozumie to uważa, że jest to złe.

Z mojej strony życze tobie słuchania tak inteligetnych kapel jak Shazza albo LP.
LP jest fajne ale ja sie od HLANIA-HLIPOWEGO SIE WYRWALEM i *******ic HLANIE-***ANIE juz wole o-zone tak jak Slajt a pozatym jak sluchasz HLANIA ***ANIA to sie ******* ogolnie my tu mamy stajla i joł wiesz ale ja to nie mowie tylko te ziomy ze strzykwa w lewej i woreczkiem koxa w prawej a HH moze tylko doprowadzic do jarania marysi i chlania piwa i drzec maszynke do golenia wlosow co minute zeby byc lysym i ogolnie miec stajla wiesz? A pozatym wiesz dlaczego marysia? - Bo kazdy jołowiec [inaczej jołop] taki ktory naprawde slucha tych wierszykow i spiewania Joł Joł HWDP CHOMIK WPADL DO POMIDOROWKI,CHWALA WSZYSKIM DOBRYM POLICJANTOM,HUGO WPADA DO POLSATU,PALISZ WÓDKE DUPY POLIZUJESZ,
i jeszcze Joł jol jol no i ****a jol jol no hiphop je za***isty no ****a o zrozumiesz kiedy sie z***ujesz a te jol to dla tych co ruchaje z hiphopem i nara jol ziom pirdol sie cho do dp nara narta Jtol ****a