Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 08-12-2010, 21:42   #22193
Peja89
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 12 2010
Lokacja: Płock

Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 240
Skille: 102+99+
Poziom mag.: 10
Domyślny

chodzi mi o to ciuciurówo ze przeszedłeś na Olympie a pokazujesz jaki to kozak jesteś na "kanadyjskim" forum. Tak samo chcesz udowodznić że jesteś zajebisty jeżdżac po all ludziach i pisząc iż są dzieciakami a sam masz zapewne 13-16 lat bo z twych wypowiedzi można wywnioskować ze tyle masz. Ofc chodzi mi o to że piszesz jak dzieciaczki z szeregów JOTPE (nie chodzi mi o Jara) idź na forum Olympi czy huj wie gdzie i nie wracaj bo komentarze twoje, Arana H., Barta A., są ty zbyteczne a nie wiem co chcesz osiągnąć wyzywając ludzi których nie znasz i o których huja wiesz. ofc jechanie po rodzince damroków i "dżenejzisach" to rzecz święta i naturalna gdyż regulami forum powinnien przewidywać jazde po nich za naturalną i potrzebna społeczeństwu.
także raz jeszcze napisze; damroky weź ty sie kurwa za żone a nie na*******asz w tibije w wieku 25 czy huj wie ilu lat, to że zrobiłeś sobie ms-a to nie znaczy że jesteś zajebisty gdyż grasz all time łosiu, WEŹ SIE za prace a nie za ciupanie w gre z żoną
PEACE ide się spalić
Peja89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem