Azatar ja nie jestem na ciebie nawet zły

Mi po prostu ciebie szkoda.
Mi na tym 100k nie zależało bo to pixele, wydalem na nie 10zl.
Jedynie co mnie bolało to ze są ludzie, którzy będąc w ekipie potrafią wszystko zniszczyć przez głupie pixele. Przez cały czas, który pkowalismy na beryli przez moje "ręce" przewinęło się przynajmniej z 20kk ponieważ rozdzielałem loot. Moglem przecież to ukraść, w ekipie mieliśmy ludzi, których nie znalem z rl. Mimo tego nigdy nie oszukałem ich nawet na 10k. Wiesz dlaczego? Bo chociaż sporo osób z ekipy za plecami mnie obgadywało i wyzywało to ich szanowałem i to nie ważne ze to tylko gra. Jesli nie szanujesz ludzi w grze to nie będziesz ich szanować nigdzie i nie zajdziesz tak daleko. Niechce bys ich teraz okradl.
Moze i wydwalem kase na rl tibie, ale nigdy pixele nie znaczyly dla mnie wiecej niz ludzie z ktorymi gram. Kiedys gdy znajomy oskarzyl mnie o to, ze go haklem bo mialem do niego passy. By mu udowodnic ze to nie ja wyslalem mu cale eq i zaczalem sie rookowac. Wiesz co wtedy sie stalo? Przybieglo ok 10 osob i nie pozwolili mi padac, znajomy mnie przeprosil, ze mnie oskarzal.
Mozesz mnie obrazac i wyzywac do woli, jesli mnie nie szanujesz trudno ale nie pozwole bys okradl osoby z don rzepki ;]
Caveki~