Zobacz pojedynczy post
stary 14-12-2010, 23:19   #75
Rayza
Użytkownik Forum

Rayza's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Domyślny

Nie no ,kiedyś sklejka i historia to była podstawa , wszelka inna interakcja twórcy w "wygląd fake'a" była dodatkiem [np: Paski a nie zwykłe kadry] .
Potem każdy chciał dać swemu dziełu jakąś oryginalność więc zaczęto dawać efekty graficzne [np: Ty patrz! U X jest deszcz i mgły! a u Y inne outfity!]
i sie tak przyjęło , potem były nicki userów ... prosta psychologia tłumu.

Efekty umilały widzowi czytanie i stało sie to poprzeczką , więc uważane jest za podstawę , mając historie efekty sklejkę widz oczekuje czegoś nowego a to co go niema uważa za wybrakowany towar a tu już nastawienie każdy zna.
Jak powstanie renesans dla fakeów , to nawet fake ludzi z 1wszej strony będą uważane za wybrakowany towar .
Ujmując prostym językiem - Im więcej umiemy tym więcej od nas oczekują.

A co do umierania forum miałem też na myśli ze all sie pociąga na dno.
Np: Admini odeszli (...) Ekipa straciła wigor do pracy , paru odeszło w tym jeden z Grafik , przez co skończyły sie nowe fake itemy i poszło się na efekty tylko. Jeden z Fakeów tez odszedł więc nie miał kto z sercem sie opiekować tym działem ,pojawił sie burdel , odeszli inni , zostali tylko weterani a i ci musieli odejść z biegiem czasu i zmiany zainteresowań,temat ostał nie miał kto nowych uczyć,sami zostali,burdel został.

Ci co mieli tu robotę mieli pewnie gdzie indziej na forum,jak odeszli i z stamtąd odeszli ,więc sytuacja sie powtarza ale nie Mod odchodzi a user,który też pewnie ma tu kumpli lub jest ważny.I powracamy do punktu wyjscia.

Kiedyś nawet subfora o M&A/Fake'ach były , umarły z braku zainteresowania po jakimś czasie.

Osz ty,ale sie rozpisałem mam ze nikogo na smierc nie zanudziłem , a jak zanudziłam to i tak już nie zyje xD
Przekonajcie się sami.

Ostatnio edytowany przez Rayza - 14-12-2010 o 23:21. Powód: Literówki
Rayza jest offline   Odpowiedz z Cytatem