Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2010, 00:02   #19719
Kojotus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Gdybyś debilu nie zauważył, to i tak 70% używających botów, nadal używa elfa. Więc nie wmawiaj ludziom, że neobot jest wykrywalny. Bo aktualnie jeszcze nie jest
Jesteś bardzo niekulturalnym człowiekiem. Jasną sprawą jest, że w internecie każdy może się wyżyć, rozładować, pokazać co za mocarz siedzi w jego wnętrzu...
Nie mam pojęcia czy sam robiłeś badania, czy robił je za ciebie może OBOP, ale ciężko mi uwierzyć, że aż 70% graczy używa botów, a tym bardziej elfbota (który jak wiem nie jest już aktualizowany i nie ma możliwości używania go pod najnowszą wersję Tibii).
Druga sprawa, czy Ja wmawiam ludziom, że 'neo' jest wykrywalny? Nie, ale z uzyskanej informacji o 2 tysiącach zbanowych kont wnioskowałem, że pewna część osób, które otrzymały ów 'bana' używało neobota, co może świadczyć o tym, że neobot jest wykrywalny przez 'skaner CipSoftu', co oznacza, że nieuchronnie zbliża się koniec ery botowania, gdyż coraz to nowsze programy ułatwiające grę są wykrywalne.
W stwierdzeniu, że 'aktualnie jeszcze nie jest' jest troszkę nieprawdy, gdyż znam kilka osób, które używają ów programu i część z nich otrzymało bana.

No cóż, nadal możesz tkwić w swoim błędzie i nadal możesz obrażać ludzi... ale kogo to obchodzi.
Ja wyraziłem swoje zdanie i na tym koniec.

Pozdrawiam.
  Odpowiedz z Cytatem