Jak miło się czegoś ciekawego dowiedzieć! I to po trzech latach!
Autorze, zanim założysz taki temat to najpierw dowiedz się wszystkiego, bo teraz, za przeproszeniem, pieprzysz głupoty.
Cytuj:
Jak wszyscy wiemy 15 grudnia 2007 roku Potty on Harmonia dostał Spike Sworda na Rookgaardzie (patrz Slythia, Spike Sword). Oczywiście na końcu musiał oddać przedmioty do CM Huggiebear i GM Roland Deshaine Harmonia.
|
Żadnego GMowi nic nie oddałam, jedynie porozmawiałam z nim i to wszystko.
Cytuj:
Przed odesłaniem przez Game Masterów, Slythia poczekała aż wylogują się Community Managerzy
|
No a jak! Czekałam tylko aż się wylogują by móc pójść do depo!
Cytuj:
mimo zapewnień GM Roland Deshaine mówiącego, że Potty on Harmonia nie zrobił nic złego, Potty został zbanowany na siedem dni.
|
Dostał bana za coś zupełnie innego. Nie pamiętam już co, lecz na pewno nie za spajka. Poza tym, jeśli ktoś miałby zostać ukarany za tą aferę to ja (mimo, że nic złego nie zrobiłam), nie on.
I nick 'Slythia' się odmienia. Pominę drobny fakt, że 'niema' pisze się osobno.
Cytuj:
GM Roland Deshaine ten, który zabrał Potty'iemu jedyny prawdziwy egzemplarz Spike Sworda na Rookgaardzie (który w sumie pochodził z głównego kontynentu). Odchodząc napisał ogólnikową solucję do Questa. Skoro powiedział jak zrobić Questa, niema wątpliwości, że on istnieje.(więcej w dole)
|
LOL? Ty w to uwierzyłeś? Ta 'solucja' to ściema, chciał sprawić tylko, by gracze sobie poszli, byśmy mogli spokojnie pogadać.
Nie chciało mi się czytać reszty, lecz nie tylko zaczęłam się śmiać czytając ten temat. Pomysł fajny, zebrać to, ogarnąć, lecz twoje teorie są czasem... ciekawe. Jeśli w przypadku reszty spraw myliłeś się tak samo, jak w mojej to niestety, artykulik wiele z prawdą wspólnego nie ma. Oczywiście, tak ciężko jest zapytać samych autorów opisanych wydarzeń, by tekst był chociaż trochę wiarygodny.