Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2010, 18:09   #729
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Etykieta ziom. Coś tam kojarzę, że grałeś w sc chyba więc nie mam pojęcia jak możesz tego nie rozumieć. Wiem co znaczy gg, ale przyjęte jest, że zawodnicy piszą gg pod koniec (a czasem na początku) gry jako właśnie ZWROT GRZECZNOŚCIOWY. Oczywiście pro stage to nie to samo co pub i możesz lać na to wszystko, ale dużo mniej wysiłku kosztuje wklepanie tego gg (nawet po grze, która skróciła twoje życie o pare ładnych miesięcy) niż robienie jakichś żenujących scen typu wypisywanie BAD GAME itd. A próbując być "tru" albo "oryginalnym" wcale takim nie jesteś, takich łebków uważających się za królów gier on-line są tysiące (patrz: lolking). Tak więc, DŻIIIIIIII DŻIIIIIIIIII (korea : ]).

@edit

About korea: http://www.youtube.com/watch?v=VnZU_PYamFI&feature=sub

patrz wykciukowany komentarz : ]
Ja nie mam pojęcia jak to jest, że ty możesz tego nie rozumieć, że SC to zupełnie inna gra, gdzie gra się XvX, a nie XvY (mam nadzieję, że to nie za trudne). Oboje gracze na starcie mają identyczne szanse na wygraną. Nigdzie nie napisałem, że komentuje takie gry w stylu "bad game", "l2p", czy cokolwiek tam jeszcze napisałeś, po prostu wychodzę. Nie wiem, czemu zarówno w tym jak i poprzednim poście próbujesz mi wmówić, że jest inaczej. To, że mnie coś irytuje, nie oznacza, że muszę wypisywać takie czy inne teksty jak jakiś retard na czacie.

I nie, wbrew temu co napisałeś, gówno wiesz co to znaczy GG. A już na pewno kiedy się go używa. Próbujesz być true, ale taki nie jesteś.

Jakbym miał porównać 4v5 w LoLa i 1v1 w SC, to bym zapytał, czy napisałbyś GG na PW do przeciwnika po grze, w której cisnął cię przez cały czas, ale jak został ci jeden budynek to dostał disconnecta i wygrałeś. Lub grasz 3v3, ale jednemu z przeciwników padł komp i nie mógł grać, a pozostali nie mieliby kontroli jego jednostek, więc graliście w praktyce 3v2. Jeżeli tak, to jesteś kompletnym idiotą i próbujesz mi wyjaśniać coś, o czym nie masz zielonego pojęcia.

Swoją drogą teraz wiem, skąd się biorę te retardy w lolu, piszące gg po z grze 4v5 (czyt. w większości przypadków z góry przegranej)

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 25-12-2010 o 18:18.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem