Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2010, 13:42   #98
Jericho
Użytkownik forum

Jericho's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2010
Lokacja: Rookgaard

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jerichos
Świat: Guardia
Poziom: 7
Jericho ma numer GG 2017159
Domyślny

@up
Erm...
Swoim "wy*******aj" obraziłeś mnie, więc sam wy*******aj.
Jeśli kogoś obraziłem, no cóż, według mnie zasłużył. Staram się wytykać orty i przecinki, bo mi się nie podobają fake'i z "ruwniesz" "poszłem" "hlep" itd.
Cytuj:
A jak jesteś taki dokładny, to nie pisz byków, tylko błędów.
Jestem dokładny głównie w kwestii interpunkcji i ortografii, ale to nie znaczy, że nigdy się nie mylę. Czasami wstawię gdzieś złą formę wyrazu czy nie postawię przecinka. Ale, na boga, zawsze poprawiam słowa, które są podkreślone na czerwono! Zresztą, "byk" to żaden błąd ani niedociągnięcie.
Byk - samiec bydła hodowlanego; pot. błąd ortograficzny

@down
Misiu, przede mną offtopował Arashel i Shivek, więc jeśli chcesz się o to bić, to do każdego po równo, OK? Zresztą, ty chyba też swoim postem trochę odbiegłeś od tematu. :>
I to raczej ja jestem bardziej opanowany, ani razu się nie uniosłem. A z tego co widzę, już trzy osoby szczerzą na mnie kły.
Cytuj:
Nie widze nic w tobie tylko jakiegoś chłopczyka co uważa, że wszystko wie a prawda jest taka, że gówno wie.
To, że mnie uważasz za takiego chłopczyka, dowodzi, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

@2x up
Gucio wiesz co do mnie pasuje, a co nie. Pisanie poprawnie po polsku nie wyklucza mowy potocznej.
A, i dzięki, że wreszcie uznałeś, że chora mania obrażania userów jest spoko.

@up
Won, pierdolony krzyżaku, mścisz się na mnie za Grunwald? ;<

@edit
Bam, kolejny offtop, Shivuś. Jak się koniecznie chcesz o coś przyczepić to nie o to, plax.
Spuszczam bomby, jak to określiłeś, zazwyczaj na fake'i. Niewiele mnie obchodzi jak piszą userzy w komentarzach. A nie, cholera, coś pokręciłem... OBCHODZI mnie to, bo chcę, żeby forum było na trochę większym poziomie. Nie, kurde... teges... Dobra, cięcie.

Ostatnio edytowany przez Jericho - 30-12-2010 o 15:20.
Jericho jest offline   Odpowiedz z Cytatem