Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2011, 18:31   #894
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Rotfl, srsly? Przecież równie dobrze mogłem cię zamienić w jajko i sobie spokojnie odejść, ale chciałem dla funu jeszcze je zjechać do 1/5 hp. I co byś wtedy napisał, jakbym sobie poszedł? Dalej, że miałem fuksa i flasz przez pół mapy nie wyszedł?
Nic bym nie powiedział, a to że sam próbowałeś się zabić stojąc przy jajku, to nie moja wina - miałeś fuksa w tym, że trochę się spóźniłem flashem bo przez ten twój "for fun", byłbyś martwy.
Cytuj:
I wcale cię potem nie cisłem jak świni na 10 lvlu jak już nie miałeś jajka nie? To, że sobie poszedłeś, tylko cię uratowało.
Człowieku, do tego 10 levela jajko by się 2 razy zregenerowało. Nadal nie rozumiem, dlaczego zamienienie w jajko uważasz za jakąkolwiek formę wygranej.

Cytuj:
I nie gram vladem non stop, kiedyś grałem. Teraz prawie w ogóle
Nie grasz w ogóle w lola, a kiedy grasz, grasz Vladem. Ja Anivią nie gram wcale (chyba że zbanują/pickną mi Eve albo Lux), a linię utrzymałem. Do tej pory early phase by się skończył i zaczęłyby się odwiedziny z innych lane'ów i na inne lane'y i teamfighty.
Nie spushowałem cię, bo widać że ogarniasz Vladzia, a nie jak te nuby na których nabijam często 3/0 + 1st blood. Nie wiem jakie były podstawy konfliktu Anivia vs Vlad, nie wiem o co chodziło, ale nawet dobrze ogarniający Vlad (jakim jesteś ty, bo grałem z tobą parę razy i pamiętam że ładnie szło :d) nie spushuje ostro Anivii. Nie mówiąc o spushowaniu Swaina, co jest niemożliwe.
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem