Temat: PC i konsole
Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2011, 18:57   #1
Dirty Sanchez
Użytkownik Forum

Dirty Sanchez's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa

Dirty Sanchez ma numer GG 7044026
Domyślny PC i konsole

Witam, nie zakładam tego tematu, żeby pytać was co jest lepsze, ale chciałbym poczytać wasze opinie na temat naszego coraz mniej docenianego PC. Konsole coraz bardziej przejmują rynek gier, ale z drugiej strony coraz bardziej widać, że konsole mają już swoje lata, gry nie robią już takiego wrażenia jak kiedyś, o ile jeszcze robią jakieś wrażenie względem graficznym, zawszę mamy świadomość, że gra na PC wyglądała by o wiele lepiej. No ale PC to nie tylko grafika. Tylko na Pc możemy zaobserwować jakikolwiek rozwój czy to nowe projekty gier, począwszy od dość nowatorskiej Dot'y (leauge of legends), wszelakiego rodzaju mmorpg z wow'em na czele, mała grupa ludzi się tym interesuje, ale gry niezależne też robią spore zamieszanie. Dziwną rzeczą jest też fenomen facebook'a nie wiem czy wiecie, ale farmvile ma 5 razy więcej graczy niż wow. Nasz stary PC ucieka w trochę inną stronę niż konsole, które powielają tylko to co już mocno wyeksploatował PC. Nie możemy zapomnieć też o wychodzącym Diablo 3 który na pewno będzie grą dobrą (jak wszystkie od Blizzard). To samo tyczy się Wiedźmina 2. Na zakończenie powiem, że moim zdaniem właśnie teraz jest najlepszy moment na kupno nowego PC, bo wydaje mi się, że jest to jedyne dobre posuniecie w oczekiwaniu na nową generację konsol

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.