Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Jeżeli przegramy to przez takich debili, bo Demonius wymyśliło taktykę, że teraz będą udawać "dobrych ludzi walczących o pokój"  , a Polacy zaczęli(niektórzy) zachowywać się jak debile(ci poniżej 20 levela) i server nastawia się do nas negatywnie 
Przykład: Kilku gości w ab (level oczywiście poniżej 20) czuje sie męsko. Chodzą i pytają wszystkich "swe??" i jak ktoś powie, że tak lub oświadczy, że nie jest Polakiem to go leją[przeważnie gosć ma 11 czy 14 level](tak, jacy oni męscy) czują się silni jak niema nikogo powyżej ich levela.... Beznadzieja, jeżeli przegramy to przez takich Debili, bo coraz więcej osób zaczyna nas nienawidzić, a akcja na forum Demoniusów odpierana co chwila przez kilka(z 4 czy 5) osób coraz bardziej nastawia server anty Polsko :/
|
Masz racje ostatnio wpadłem do Ab'Dendriel kupić uhy, a że często tam niebywam to mnie nieznają

, Podeszło do mnie 3x Polish noobs i pytanko
-Swe?
-Yes
Zaczeli mnie lać i wszyscy padli (14lvl,11lvl,15lvl). Nienawidze takich kozaków, niedowiedzą sie o co dokładnie chodzi w wojnie tylko się wożą i zabijają kogo popadnie. Wczoraj przeglądałem Forum.tibia.com i już 3/4 serv jest przeciwko nam. Pojawiły się nawet tematy typu:
~Confusion Random PK
~Pol is Pk and PA
* Tematy nienadane przez SWE :/