Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2011, 21:15   #4
suppek
Użytkownik forum

suppek's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2011
Lokacja: LbK

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Silvera
Poziom: 58
Skille: ??/??
Poziom mag.: 52
Domyślny

Twoje pytania:
-1 gdzie expić po kupieniu pacca?
-2 jak expić (runki, czary, summonowanie potworków)?
-3 jakie questy zrobić (nie chciałbym tracić na nie czasu, ale być może są jakieś, które należy zrobić ,,obowiązkowo'' po kupieniu pacca)?
-4 co kupić (eq, itemki, runki)?

Odpowiedz :
pyt.1 - 8-30 lvl na pacc praktycznie nie ma takich expowisk dla takich lvl.(nie znam) ale możesz sie wybrać na Darashie - Minos Town czy jakos tak

pyt.2- tj. wyzej od 40 lvlu najlepiej udac sie na dragi na Ankrahmun.bez sumowania potworkow, czary exori frigo ,manaski i mozesz pare ih lub uh (ja bralem Health potion wrazie czego. Expowiska znajdziesz se w necie.

pyt.3- Najlepiej Postmana.On ci sie najbardziej przyda.Jeśli nie slyszales o tym quescie to poszukaj na Tibia.pl Możesz równierz na Outfity zrobić np. Jester.

pyt.4- Czary : Exori xxxxx (te ktore ci sie przydadza i napewno utani gran hur.)EQ : najlepsze takie lekkie (blue robe,blue legs,Demon lub vamp shield) a najlepsze to : ksiegi dajace mlvl ,ew. Sprint Cloak . HOTM i BOHY są oczywiście podstawowe.
Ilość wydania gp : duże bo bd pewnie plywal statkiem,Food czesto kupywal i B.Drogie jest dobre EQ.

odemnie rada:

Przyłącz się do Edron/Ankrahmun.Superowe dla 30-100 lvl.Darashia to 10-40lvl.Są tam minosy (jak dla ciebie).

druga rada :

Rób dużo runek a najlepszy sposób na to :
Iść na gobliny (edron) tylko ,że
-musisz wziąść pare food (polecam banany ,jabłka a nawet fish.)
-Dużo pk i botterów (może z tym pk przesadzilem xD)
-Nawet dobry exp xD
-Wszystkie gobliny
-Zarobisz : Small stone zbieraj i robisz dodatkowo bp of Runes
-Obowiązkowa Lina i shovel!

Pozdrawiam,mam nadzieje ,że pomogłem

JESTEM PRZYZWYCZAJONY DO DRUIDA WIEC MOGE COS NAPISAC wg. DRUIDA xD ALE STARALEM SIE DLA SORKA
suppek jest offline   Odpowiedz z Cytatem