Goni cie PK?-Nie wiesz jak uciec? ZAJRZYJ TU!
Witam,
nie wiem czy dobry dział i czy istnieje taki post (szukałem).Ale wracam do tematu:
-----------------------------------------------------------------------------------
Jak uciec przed pk? Wyjaśnie wam co najlepiej zrobić aby "oszukać" czy "uciec" przed Gościem z Białą/czerwoną czachą.
Jeśli nagle przyszedł Lepszy lvl od nas, dziwnie sie zachowuje,obserwuje każdy wasz krok,łazi za wami ,to wtedy musicie go zgubić ,uciekać do wyjścia i wiać do depa/ochronnego miejsca a najlepiej lognąć.Ale może sie stać ,że jego "pomocnik" bedzie trapowal/pilnowal wyjscia.Jeśli gracz zaatakuje was rzecz jasna uciekaj i go zgub!Jeśli chcecie to walcie ale ja nie polecam takiego rozwiązania. Jeśli już jesteście blisko Deda,wali nieustannie nie możecie go zgubić (niektórzy pkerzy odrazu tak mówią ale to i wy też możecie go przekupić) To wtedy najlepiej pisać :"i pay you" NAPRAWDE MOŻE POMÓC, Wiem że brzmi głupio xD (w jakimś takim stylu napiszcie) .Teraz 2 opcje:
Opcja 1: Jeśli masz słabsze eq w backpack (bo expiles to wypadlo) To po powiedzeniu tj. wyzej "im pay" -Ale musisz mieć całego seta i pewnie "gościu" będzie rządał LooT.Dajcie mu to jest możliwość ,że was oszczędzi.(40%)
Opcja 2: Ugadajcie się z nim 2 min. daje wam to logniecie.To 'proste' xD-
Mówiąc i not have (zyskałęm kiedyś 3 minuty bo byłem pewny ,że jest za 'pusty'(lvl 40) żeby pomyslal ze moge lognac)Jeśli was bije to lepiej skorzystać z opcji 1. ale może nie bd walił i logniecie (50%)
PAMIĘTAJ
Uciekanie ma około 10% skuteczności.
Opcja 2. ma około 50% skuteczności
Opcja 1. ma około 40% skuteczności
POLECAM PRÓBOWAĆ.
NAPEWNO W JAKIEJŚ SYTUACJI KTÓRAJŚ OPCJA POMOŻE.
Moja pierwsza taka długa wypowiedź (mały poradniczek).
Mam nadzieje ,że sie spodobał.
suppek, pozdrawiam.
|