Temat: Voniek
Zobacz pojedynczy post
stary 04-01-2011, 22:00   #4
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Zacznę od dość frapującej mnie sytuacji - grupa redaktorzy i moderatorzy to 2 (słownie dwie) różne grupy. Faktem jest, że należę do obydwu, z czego nad grupą redaktorów mam swoistą pieczę (stąd Redaktor Naczelny). Mam nadzieję, że jest to wyjaśnione.

Po drugie:
Pkt 2.6 Regulaminu forum tibia.pl mówi:
Cytuj:
używac wulgarnego jezyka, przekleństw i obrażac innych użytkowników. Zakazane są również wszelkie sposoby omijania autocenzury (wstawianie kropki w środku wyrazu, zamiany np. "u" na "v" itp.)
Pkt 2.9:
Cytuj:
cytować zdjęć. Jeśli cytujesz kogoś, zmodyfikuj post w taki sposób, aby nie cytować zdjęć.
Pkt 2.14:
Cytuj:
offtopować tj. pisać nie na temat. Posty całkowicie odbiegające od tematu będą kasowane i upominane.
Wszystkie te 3 punkty były nagminnie łamane w temacie ze zdjęciami z Nerany i gdyby posty nie zostały usunięte na zawsze, to poniżej podane by były przykłady. Ponadto:

Cytuj:
O ile nie zabrania tego regulamin tematu, dopuszczalne jest umieszczanie postów bez zdjęć, jednak całkowite odchodzenie od tematu, a tym bardziej rozpoczynanie kłótni i wyzwiska będą surowo karane.
Sami podawaliście ten regulamin w temacie. Chyba ten punkt przeoczyliście, bądź po prostu źle zinterpretowaliście, nie wnikam. Faktem jest, że na forum ze zdjęciami wrzucamy zdjęcia z Tibii, czyli nie demotywatorów, joe monsterów czy innych. Jeżeli ktoś chce skomentować zdjęcie - proszę bardzo, droga wolna. Jeżeli ktoś chce podyskutować na temat wojny, nieporozumienia w grze czy czymkolwiek innym - zapraszam do forum "Wydarzenia ze światów".

Na koniec:
Pkt 6.2
Cytuj:
Decyzja Moderatora jest ostateczna i może być podjęta bez informowania użytkownika.
Temat odblokuje w niedalekiej przyszłości, na razie do widzenia.