Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2011, 22:02   #18
Farr
Użytkownik Forum

Farr's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Domyślny

Teoretycznie bilet na kolejkę nie jest wcale konieczny. Kiedyś nie było kolejek i człowiek mimo wszystko uciekał przed pkerami. Po prostu trzeba umieć szybko się przemieszczać po kazo i znać miejsca, gdzie jest dużo schodków. Do tego może się przydać time ring. Z sentymentem wspominam moje ucieczki, gdy 50 lvl zgrzytał zębami, bo nie mógł dorwać mnie na 20 lvlu jak założyłem time ringa i w zasadzie dystans utrzymywał się . Moim zdaniem nie jest potrzebny poradnik do pvp. Wystarczy samemu wypracować sposób i mieć trochę oleju w głowie. Tak samo na stronkach po dodani gsom niebywalnego haste wszyscy pisali, że konieczny jest 60 lvl do ucieczki, a ja 10-12 lvlem uciekałem od hastniętego gs'a, ale warunkiem była duża ilość krzaków. Nie wierzycie ? Możecie sprawdzić. Trzymajcie gs'a po przekątnej i manewrujcie między krzakami/drzewami itd. Jednak jak mówiłem moim zdaniem w chwili obecnej to nie jest już Tibia... Gdy zaczynałem w to grać, to była bodaj 7.2 i to była PRAWDZIWA TIBIA. Może outfity były mniej widowiskowe, ale stare paccowskie outfity były lepsze i naprawdę tęsknię za nimi.. Ogólnie starą tibię wspominam z sentymentem i gdybym nie dostał haka, to bym oddał całe swoje eq za możliwość pogrania na RL Tibii 7.4 lub coś w tych granicach (max 7.6).

żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin

To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie:
Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam...

To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii:
Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy)
Farr jest offline   Odpowiedz z Cytatem