Temat: Nintendo 3DS!
Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2011, 17:33   #11
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
PSP Phone = zwyczajny gówniany telefon na androidzie jakich pełno + konsolowe przyciski. Jeśli na niego zaczną powstawać gry to na inne telefony z androidem, czyli całe rzesze HTC'ków, LG'ków, Motoroli i Samsungów automatycznie też się pojawią te rzeczy a noszenie przy sobie telefonu i konsoli jest mniej wygodne niż nieco cięższego(lepsza bateria) niż normalnie jednego urządzenia.
No tak, ale decydując się na kieszokonsolkę zakłada się dodatkowy osprzęt przy sobie. Jego ewentualny brak jest plusem, jednak nie decydującym czynnikiem, ponieważ tym są gry i fun factor
Cytuj:
Nie wiem czy to dobry przykład ale moja stara nokia 5310 była idealną hybrydą telefonu, radia, odtwarzacza. A moja akutalna Nokia N900 to idealne połączenie telefonu i tabletu. Więc jak się chce to się potrafi...
No tak, ale mówisz tutaj o rzeczy kompletnie nie związanym z rynkiem konsol. A na ten rynek nie tak łatwo wejść jak na multimedialny.
Cytuj:
Jeśli chodzi o poważne tytuły to w zasadzie nic, na razie, chyba...
Urozmaicenie rozgrywki? Uderzanie po całym ekranie aby wymordować hordę przeciwników? Gadanie do konsolki w stylu: "junit łan muf to alfa"/"rekłestin er atak"? A ten czujnik ruchu to co ma być? Mam zrobić dwa obroty głową czy powiedzieć coś na migi przed kamerką konsoli aby moja postać wykonała hadouken?
Grałeś kiedyś na tego typu konsoli, że tak walisz sarkazmem? Czy nie masz pojęcia, a się nabijasz?

Cytuj:
A tak w ogóle to koniec tej bezsensownej przepychanki słownej...
Ty masz swoje racje, ja swoje(tylko czy dobre?)...
Najgorsze jest to, że ty cały czas mówisz o innej rzeczy niż o której ja chciałem dyskutować i założyłem ten temat...

edit:
Anyway w ramach mojej relacji z tokyo walnąłem amatorski mini artykuł o nintendo world 2011 i moich odczuciach z 3DSem.
Można go zobaczyć tutaj
http://eerion.blogspot.com/2011/01/p...alezny_11.html
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 11-01-2011 o 17:37.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem