Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2011, 04:47   #10
niesmiertlenywojowniktibi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edwardo Pokaż post
Brakło by nocy. Ale dzieci windowsa będą zawsze mówiły, że jest najlepszy
Natomiast dzieci Linuxa zawsze będą się wykłócać, że Linuxik jest najlepszy nie ssie pałki co nie?

Niech każdy używa to co lubi i nie róbcie śmiesznych, żałosnych flejmów, a co do Windowsa no to chyba 2000, XP, 7 to były udane systemy.

Tak sam oz przeglądarkami, jeden używa Opery drugi Firefoxa, kolejny Chrome i nie ma co się kłócić co lepsze bo jesteśmy różni i każdy lubi co innego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thunus Pokaż post
Pożartowaliśmy...

Windows zawsze będzie dziurawy,bo są nastawieni tylko na $$.Zobaczcie,ledwo wydali 7,to zamiast ją dopracować,zaczeli robić nowy system.Po kiego?Jeśli naprawdę umiesz korzystać z Linuxa - windows wymiękał,wymięka i będzie wymiękał.
Jasne, oprócz informatyków i jeszcze serwerów to chyba wszędzie używa się Windowsów, Office to również ich sztandarowy produkt i do zaawansowanych funkcji nie ma godnych rywali, a jeśli używa się do podstawowych funkcji to OpenOffice może Cię zaspokoi. A jak zaczniesz prowadzić firmę i mieć zyski to zobaczysz, że opłaca się kupować oprogramowanie bo wszystko można wliczyć w koszta prowadzenia firmy i zamiast płacić podatek to legalnie kupuję sobie oprogramowanie i jak kiedyś piraciłem to teraz wszystko mam legalne, jeśli tak można robić to co to za oszczędność skoro windows 7 ultimate kosztuje mnie tyle co Linux? Myślisz, że firmy mając taki wybór ludzie wybiorą Linuxa żeby potem jeszcze wydawać na szkolenia pracowników którzy całe życie mają do czynienia tylko z Windowsem?

Microsoft to firma która ma zarabiać, wystarczy, że dobrze opłacają ludzi i posiadają najnowocześniejsze laboratoria na świecie co przyznało nawet Google. Zobaczcie ile rzeczy stworzył Microsoft, a potem dopiero o nim piszcie.

Wy i te wasze głupie odpowiedzi które nie pasują do zadanego pytania przez autora tego wątku.

Ostatnio edytowany przez niesmiertlenywojowniktibi - 12-01-2011 o 04:52.
niesmiertlenywojowniktibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem