Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edwardo
Brakło by nocy. Ale dzieci windowsa będą zawsze mówiły, że jest najlepszy 
|
Natomiast dzieci Linuxa zawsze będą się wykłócać, że Linuxik jest najlepszy nie ssie pałki co nie?
Niech każdy używa to co lubi i nie róbcie śmiesznych, żałosnych flejmów, a co do Windowsa no to chyba 2000, XP, 7 to były udane systemy.
Tak sam oz przeglądarkami, jeden używa Opery drugi Firefoxa, kolejny Chrome i nie ma co się kłócić co lepsze bo jesteśmy różni i każdy lubi co innego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thunus
Pożartowaliśmy...
Windows zawsze będzie dziurawy,bo są nastawieni tylko na $$.Zobaczcie,ledwo wydali 7,to zamiast ją dopracować,zaczeli robić nowy system.Po kiego?Jeśli naprawdę umiesz korzystać z Linuxa - windows wymiękał,wymięka i będzie wymiękał.
|
Jasne, oprócz informatyków i jeszcze serwerów to chyba wszędzie używa się Windowsów, Office to również ich sztandarowy produkt i do zaawansowanych funkcji nie ma godnych rywali, a jeśli używa się do podstawowych funkcji to OpenOffice może Cię zaspokoi. A jak zaczniesz prowadzić firmę i mieć zyski to zobaczysz, że opłaca się kupować oprogramowanie bo wszystko można wliczyć w koszta prowadzenia firmy i zamiast płacić podatek to legalnie kupuję sobie oprogramowanie i jak kiedyś piraciłem to teraz wszystko mam legalne, jeśli tak można robić to co to za oszczędność skoro windows 7 ultimate kosztuje mnie tyle co Linux? Myślisz, że firmy mając taki wybór ludzie wybiorą Linuxa żeby potem jeszcze wydawać na szkolenia pracowników którzy całe życie mają do czynienia tylko z Windowsem?
Microsoft to firma która ma zarabiać, wystarczy, że dobrze opłacają ludzi i posiadają najnowocześniejsze laboratoria na świecie co przyznało nawet Google. Zobaczcie ile rzeczy stworzył Microsoft, a potem dopiero o nim piszcie.
Wy i te wasze głupie odpowiedzi które nie pasują do zadanego pytania przez autora tego wątku.