Moim zdaniem w sprawie zakupów przez allegro można spokojnie iść na Policję ze wszystkim i nie ważne, czy kupujesz Mario Brossa, czy coś innego bo wykładasz własne pieniądze, które są prawdziwe. Zresztą kupowanie postaci ma sens tylko przez allegro lub jeżeli kupujesz od dobrego znajomego. Ja osobiście sprzedaję swoją postać znajomemu ze skype i daję mu 100% gwarancji, że nie będę robił podchodów, bo teraz mam studia na głowie i char po haku mi nie jest potrzebny. Po prostu musisz dobrze trafić i nie wolno nigdy ufać w teksty typu "słuchaj recka nie mam, bo zalałem go kiedyś kawą". Mój kumpel w ten sposób został właśnie załatwiony i pośrednio ja, bo jego char miał inva do mojego domku i pierwszy właściciel chara to wykorzystał.
To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii:
Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy)
|