Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VarianWrynn
A co sądzicie o Jannie? Nigdy nie widziałem jej w akcji a spelle brzmią fajnie. Hp też ma average więc nie jest pewnie taka krucha jak ryze ,który nie dość że pada bardzo szybko to na dodatek nie ma żadnego cc ( nie liczę prisona który ma minimalny czas trwania)
|
Janna jest, jak powiedziano wyżej, zajebista. Nie potrzebuje AP, bo nie damage jej skilli się liczy, ale sam efekt (kiedyś już o tym chyba mówiłem), czyli podrzucenie, slow, tarcza dodająca dmg z bazy (bez AP) i ulti, czyli AoE odepchnięcie + AoE slow dla wrogów i AoE heal dla ally. Wszystko to znaczy, że Jannę możesz spokojnie budować na tanka, a nie będzie ani trochę mniej użyteczna niż AP. Dość łatwa do ogarnięcia, niesamowity support dla teamu. Niedawno przekonałem się o sile Aegis of the Legion na Jannie, w połączeniu z tarczą na carry dps, efekt jest niesamowity. Polecam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Seale i glyphy mana regen per 5 per level, marki armor pen, quinty flat HP i w early takim Ezrealem kosi się aż miło
|
Ostatnio zacząłem grać więcej Ezem, wygląda na to że będę musiał wymienić seale i glyphy. Resztę mam.