Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2011, 20:57   #1064
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Jest piękniejsze uczucie, kiedy grasz Xinem, masz pół hp, gankuje cię dwóch ciołków, baitujesz w krzaki, nagle wyskakujesz z szarży, zapierdolisz za ponad 40% ich hp z ulti, walisz jak głupi w tego bardziej squishy i masz dubla.
To lubie w xinie, potrafi zmienic nawet najbardziej udupiona sytuacje na swoja korzysc, wiem ze irelia tez jest w tym swietna. Mainuje xinem i najbardziej go lubie za elastycznosc. Jest w stanie wypelnic wiele rol w teamie: cc, initiator, jungler, ad carry, tank, 2v1 lane, 1v1 solo i w kazdej sie dobrze sprawdza.
Jaki jest twoj build na xina yoh?
Moj to: wriggles (bo jungluje), buty sytuacyjnie (wiadomo, jak duzo cc to mercury, jak duzo biegam po mapie to mobility itd.), potem cos do hp (phage/ catalyst), kminie bf sworda, koncze itemy do hp, koncze infinity edge, skladam phantom dancera i zazwyczaj jest game over. Wiec wyglada to tak:
1) wriggles lantern
2) butki (uwielbiam boots of mobility)
3) frozen mallet/veil
4) infinity edge
5) phantom dancer
6) stark/wits end/youmuus/last whisper/black cleaver/cos wiecej do survi
I sprawdzalem tez youmuusa wczesniej i powiem ze sie swietnie sprawdza na xinie, bo bardzo wzmacnia jego early game, ale prawde mowiac nie mam jak go wlozyc do mojegu buildu kiedy jungluje, wszystko przez latarnie :/.
Alanus Lutinum jest offline   Odpowiedz z Cytatem