Odpowiedzi na kolejne pytania ( spoil ):
Ukryty tekst:
Tak, cofnął się w czasie. W którejś części podałem po co, ale jako że to spoil to i tak mogę podać: chciał uratować rodziców.
Mernion: "Sam sobie jestem władcą" myślę że to tłumaczy wszystko
Jak to co? Cofnał się w czasie i uratował rodziców, nic więcej... No i usłyszał głos... Być może ktoś się domyśli czyi, tego nie zdradzę

Tak i nie... Tzn. Ifar był przez pewien czas arcydemonem, natomiast Ter'sul to stwórca świata, który stworzył Ifara. Arcydemonem [ Za'lav - istotą, którą może zniszczyć tylko moc bogów ] był również Zanku, który został zesłany przez Ter'sula, by odzyskać tron, gdy Ifar zdradził... Wiem, trochę skąplikowane, w sumie to sam się w tym gubiłem, podczas robienia ostatnich partów...
Mernion bierze się z poprzedniej części - Truela. Było ciągle o Mortisie, tak. Mernion celowo pojawia się pod koniec całego fake'a. Fake był głównie o Mortisie i jego historia została jakby zakończona, ale świat się zmienił i od tego właśnie był Mernion. Podobnie jak pod koniec Truela, okazało się że wszystko dzieje się na skalę wyższą, niż życie kilkutysięcy osób

W sumie to myślę że większość tego była zawarta w fake'u, no ale ok...
Pisz dalej? Cóż... To jest koniec tego fake'a... Czy będzie kontynuacja? Tego nie wiem. Wiem co się stanie dalej, ale czy pokażę to światu? Cóż... Jeśli dział nadal będzie umierał to na pewno nie w formie fake'a... Być może... W formie czegoś innego...
A i dzięki za koment, myślałem że zakończony fake utonie bez żadnego komentarza xD