Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2011, 22:30   #1133
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
To tak jakbyś się pochwalił, że dochodzisz po 20 sekundach, wszyscy by ci powiedzieli, że to jednak nie jest fajne, ale ty nadal brnąłbyś, że wszyscy ci zazdroszczą.
Bo mi zazdroszczą, a ty stąd idź.

Cytuj:
A ja zabiłem tanka na melee na expercie w Left 4 Dead 2, zdobywając achievmenta, którym nie każdy może się pochwalić. MUSICIE MI ZAZDROŚCIĆ! JESTEM TAK ZAJEBISTY, ŻE GŁOWA MAŁA!
Widzisz, obydwoje mamy swoje specjalne acziwmenty!

Cytuj:
Ej yoh, wiesz prawda jest taka, że przeciętny człowiek z większością tych twoich życiowych mentorów wstydziłby się na mieście pokazać. Zgarbione grubaski z przetłuszczonymi włosami - tak, to właśnie ci wymiatacze w lola, a więc nie wiem czy jest co zazdrościć.
Hotszot streamuje z kamerką, Linak to przystojny Francuz, etc, etc, tylko Reginald wygląda jak skrzyżowanie chińczyka z mudżinem.

Cytuj:
Eerion i czego się wygadałeś. Teraz wszyscy się dowiedzą, że to zmowa i że mamy osobne forum ukryte w internecie, mega tajne, którego myśl przewodnia to "Nasz Pr0 joh" gdzie podniecamy się jego każdą grą w match history i omawiamy każdy użyty skill, WrD nagrywa gry z nim, a potem je tam wrzuca, trzymając kamerę ciagle na johu i udając, że junglinguje. Po prostu podnieca nas on tak, że moglibyśmy dla niego zostać homo, a tutaj ukrywamy to wszystko i jesteśmy w zmowie udając brak zainteresowania.
No i co? Takie to było trudne?