Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acid
Widzę że niepotrzebnie się tu odzywałem bo i tak "fani (zwolennicy)" tego NUDNEGO tematu (nudnego przez Kulawego ofkorz) mnie wyśmiewają.Przed tym jak K(k)ulawy nie był w gildii było ciekawiej... a teraz sam jakieś nudne zdjęcia... temat traci na wartości...
@Kulawy
LOL, lurowales na mnie guardy jak treniłem i teraz masz jeszcze na tyle siły żeby mnie oskarżyć żę ja ci zabijam potworki (patrz: exp thief) LOL!! Tu jesteś taki mądry bo nalezysz do gildii i mozesz mnie obrazac, śmiać się ze mnie itp. bo wiesz ze kumple z gildii, fani tematu Cię będą chronić...
@ Kosior
ej... wiesz... obrażam Cię?, swoja wypowiedzią uraziłeś mnie, a ja moją Ci nic nie zrobiłem, ona nawet nie była skierowana do ciebie...
|
TERAZ TO PRZEGIOLES $%^#&! nei mow takich pierdół bo mi sie beltac chce zmyslasz sobie gówniarzu jakies neiwiadomo co i rozpowiadasz to wszystko wez sie uspokoj idz sie klcokami pobawic (nie zapomnij wody spuscic) i daj mi swiety spokoj... zauwaz swoje black lsity to nie 1 twoj wyczyn wiec od**ol sie odemnie i przestan wciskac ludziom jakies farmazony!
P.S. nikt mnie nie musi bronic itak wszyscy wiedza ze jestes gówniarz i wciskasz kity nigdy nie lurowalem nic... wiec po co bym mial to robic specjalnie dla ciebie? wydawales sie normalnym graczem ... poza tym twoja grozba (patrz
www.,tibia.com /community/characters w oknie wpisz kulawy knight

) wiecej o tym chyba nie ma co mowic.
P.S. 2 dla niedowiarkow :
http://blacklist.silverguardians.de/ wpiszcie accid kamil nastepnie kulawy knight roznice widac golym okiem.
Hehehhe ale afera